1697

طرز تهیه خوراک گوشت و هویج

مواد لازم:
گوشت گوساله : 150 گرم
فلفل دلمه ای : نصف یک عدد
هویج : 2 عدد
آب : 2 پیمانه
روغن سرخ کردنی : نصف پیمانه
نمک،فلفل،زردچوبه : به مقدار دلخواه
ادویه کاری : به مقدار دلخواه
رب : 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو : به مقدار دلخواه
سیر : 2 حبه
پودر دارچین : 1 قاشق چایخوری
پیاز : 1 عدد


مرحله اول تهیه خوراک گوشت و هویج: ابتدا مقادیر لازم از گوشت را یخ زدایی کرده، به خوبی شسته و داخل آبکش بریزید.


مرحله دوم تهیه خوراک گوشت و هویج: یک عدد پیاز و دو حبه سیر را پوست گرفته، شسته و به صورت نگینی خرد نمایید.


مرحله سوم تهیه خوراک گوشت و هویج: داخل تابه مقدار مناسبی روغن سرخ کردنی ریخته، پیازها را داخل آن کمی تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند.

 

مرحله چهارم تهیه خوراک گوشت و هویج: پس از سرخ شدن پیازها، گوشت ها را نیز به آنها اضافه نموده و تفت می دهیم.

 

مرحله پنجم تهیه خوراک گوشت و هویج: پس از سرخ شدن گوشت ها، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری و پودر دارچین را نیز به مواد اضافه نمایید. پس از اینکه ادویه ها کمی تفت داده شدند هویج و فلفل دلمه ای خورد شده را نیز به مواد اضافه نمایید.


مرحله ششم تهیه خوراک گوشت و هویج: در نهایت یک قاشق غذاخوری رب را نیز به آن اضافه نمایید و به خوبی و با شعله کم تفت دهید تا مزه رب به خوبی در خوراک پخش شود.


مرحله هفتم تهیه خوراک گوشت و هویج: دو پیمانه آب ولرم به مواد تفت داده شده، اضافه نموده و اجازه دهید با حرارت متوسط حدود دو ساعت آبپز شوند.


مرحله هشتم تهیه خوراک گوشت و هویج: در نهایت تا جایی که ممکن است آب غذا را کم کرده تا حالت آبکی نداشته باشد. (البته این قسمت کاملا سلیقه ای است).


مرحله نهم تهیه خوراک گوشت و هویج: مقداری آبلیمو روی غذا چکانده و با مخلفات دلخواه سرو نمایید.
خوراک گوشت و هویج شما آماده است... نوش جان.