طرز تهیه انواع غذا با میگو
مواد لازم:
ماکارونی : 1-3/4 فنجان
روغن : 2 قاشق غذاخوری
نخود فرنگی : 2 فنجان
میگو : 455 گرم
سیر : 3 حبه
نمک : 3/4 قاشق چایخوری
فلفل : 1/4 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی : 1 فنجان
آبلیمو : 1/4 فنجان
جعفری : 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
لیمو : 2 قاشق چایخوری
مرحله اول تهیه دستور پخت انواع غذا با میگو
برای ترکیبات کباب میگو عسلی شما به این مواد نیاز دارید.برای شروع اول باید میگو ها را تمیز و روده سیاه که در پشت میگو است را بیرون آورده و کاملا میگو ها را بشورید تا تمیز شود و با آب سرد بشویید، آبکش کنید و با دستمال کاغذی خشک کنیدیا از میگو پاک شده استفاده کنید. برای ماکارونی میگوی و نخود برفی / 3/4 قاشق چایخوری نمک ،1/4 قاشق چایخوری به اضافه 1/8 قاشق چایخوری فلفل،طبق دستورالعمل بسته بندی 1-3/4 فنجان ماکارونی نپخته را بپزید. در همین حال، در یک تابه بزرگ چدنی 1 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. 2 فنجان نخود برفی تازه را اضافه کنید؛ 2-3 دقیقه بپزید و هم بزنید تا تردشده و بعد بردارید و گرم نگه دارید.
مرحله دوم تهیه دستور پخت انواع غذا با میگو
در همان تابه، 1 قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.455 گرم میگو را به تابه اضافه و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی شوند. 3 حبه سیر ریز شده ، 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنیدو 1 دقیقه دیگر هم بزنید. پاستا را با 1/2 فنجان آب پاستا آبکش کنید. بعد پاستا را به مخلوط میگو اضافه کنید. نخود و 1 فنجان گوجه فرنگی نصف شده را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، 1/4 فنجان آب لیمو و 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده ،2 قاشق غذاخوری روغن زیتون با 2 حبه سیر خرد شده،2 قاشق چایخوری رنده پوست لیمو و باقیمانده نمک و فلفل را هم خوب هم زده روی مخلوط میگو بریزید؛ درب آن را گذاشته و پاستا کمی پخته شود. در صورت تمایل، با رنده شده پوست لیموترش و جعفری اضافی روی آن را تزیین کنید.
مرحله سوم تهیه دستور پخت انواع غذا با میگو
نودل سنگاپور با میگو/این وعده غذایی برای 4 نفر کافیست.در یک کاسه 2 قاشق چایخوری روغن کنجد، 2 قاشق غذاخوری سرکه برنج و 2 قاشق غذاخوری سس سویا را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید، 170 گرم نودل برنج یا رشته فرنگی برنج را اضافه و با استفاده از انبر آن ها را بچرخانید تا در آب فرو بروند. به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید (وقتی آنها را به ماهیتابه اضافه کنید کمی بیشتر می پزند). سپس آبکش کنید، با آب سرد بشویید و با قیچی نودل ها را برش بزنید.
مرحله چهارم تهیه دستور پخت انواع غذا با میگو
در یک کاسه کوچک 2 عدد تخم مرغ بزرگ را با همزن بزنید. تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی یا کانولا را اضافه کنید. تخم مرغ ها را اضافه و به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که پخته شود هم بزنید. آنها را از ماهیتابه به یک بشقاب یا کاسه منتقل کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن را به تابه اضافه کنید. وقتی داغ شد، 2 قاشق غذاخوری زنجبیل خرد شده، 1 حبه سیر، ریز خرد شده، 2 هویج، رنده شده، 1 عدد هالاپینوبدون دانه و نازک خرد شده، 1/2 پیاز شیرین ، نازک خلال شده و 1/2 قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات شروع به نرم شدن کنند، با هم زدن مداوم بپزید. 1 قاشق غذاخوری روغن وقتی روغن داغ شده را روی سبزیجات اضافه ، 113 گرم ژامبون نواری خورد شده و 1/2 یا 220 گرم کلم نازک برش خورده ، 4 ساقه پیازچه نازک برش خورده ، 1/2 فلفل دلمه ای قرمز ، نواری خرد شده و2 قاشق چایخوری پودر کاری را به تابه اضافه کنید. به مدت 1 دقیقه با هم زدن مداوم بپزید.
مرحله پنجم تهیه دستور پخت انواع غذا با میگو
220 گرم میگو تمیز شده را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر یا تا زمانی که میگوها صورتی روشن و پخته شوند، هم بزنید.تخم مرغ، مخلوط سس و نیمی از رشته فرنگی را به تابه اضافه کنید. به مدت 1 دقیقه هم بزنید. بقیه رشته ها را اضافه و 1 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند و مخلوط داغ شود. اگر دوست دارید نمک یا سس سویا بیشتری اضافه و 2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز، برای تزئین را روی آن بپاشید و سرو کنید.
مرحله ششم تهیه دستور پخت انواع غذا با میگو
میگو کبابی عسلی / برای سس 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون و 1 قاشق غذاخوری آب لیمو و 2 حبه سیر خرد شده و 1/2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده را در یک کاسه کوچک بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
455 گرم میگوها را بشوریید، با حوله کاغذی خشک کنید. در یک کاسه، 1 قاشق غذاخوری کره آب شده ذوب شده، 1-1/2 قاشق غذاخوری عسل، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو، کمی ادویه کاجون و نمک را با هم مخلوط کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس میگو و ترکیب عسل را با هم ترکیب کنید، هم بزنید تا خوب پوشش داده شود. سپس روی گریل و یا روی منقل روی توری قرار داده تا پخته و کباب شود و بعد در ظرف سرو بریزید و با سس سیر و جعفری در کنار نان و یا برنج و یا یک کاسه سالاد آن را سرو کنید.