1649

طرز تهیه خوراک سنگدان مرغ در منزل

مواد لازم:
سنگدان مرغ: 682 گرم
روغن زیتون: ½ فنجان
فلفل دلمه ای قرمز: 1 عدد
پیاز: 1 فنجان
آویشن: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: 1 عدد
پودر فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری

مرحله اول تهیه خوراک سنگدان مرغ در منزل
این دستور سنگدان فلفلی فقط با چند ماده درست می شود. که شامل سنگدان ( مرغ یا بوقلمون ) ،روغن زیتون و فلفل دلمه ای قرمز ، فلفل تند ، پیاز خرد شده ،پودر جوش ، آویشن ، فلفل سیاه ، فلفل کاین یا قرمز را حذف کنید تا حرارت کمتر شود و نمک ، تزیین پیازچه اختیاری را نیاز دارید. چربی های اضافه روی سنگدان ها را با یک چاقو پاک کنید و بعد از وسط قسمت طولی با یک چاقو برش زده و تمام محتویات توی سنگدان را خالی کرده و زیر آب تمیز بشورید و بعد اگر دقت کنید یک لایه نازک پوست سفید چرمی شکل قرار دارد با چاقو آن را کاملا جدا کنید و دور بریزید سپس بعد از اتمام کار تمام سنگدان را کاملا شسته و آن را به قطعات دلخواه برش بزنید ، سپس در قابلمه ای قرار دهید. برای جوشاندن آن به آب زیادی نیاز ندارید، فقط مطمئن شوید که آب روی سنگدان را بپوشاند. مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و بگذارید به جوش بیاید.اگر می‌خواهید لطیف‌تر شود، مقداری زمان اضافه کنید تا به حالت آماده‌ سازی مورد نظرتان برسد. بعد از گذشت زمان آن را در یک آبکش بریزید واگر بخواهید میتوانید با کمی آب شسته و بگذارید تا آب اضافه آن خارج شود.

مرحله دوم تهیه خوراک سنگدان مرغ در منزل
فلفل دلمه ای قرمز و فلفل قرمز قلمی تند را در یک میکسر یا مخلوط کن بریزید و درشت مخلوط کنید.پیاز را پوست گرفته و بعد آن را خرد کنید و پیازچه را هم خرد کرده و کنار بگذارید ، روغن سرخ کردنی را به یک تابه بزرگ اضافه کنید. وقتیکه روغن داغ شد، سنگدان ها را به آرامی به تابه اضافه کنید و بگذارید سرخ شوند تا ترد شوند. بعد از اینکه سنگدان ها را سرخ و طلایی کردید ، آن را از تابه بیرون بیاورید و روی دستمال کاغذی قرار دهید.تا روغن اضافی آن گرفته شود.سنگدان بدلیل بافت ماهیچه ای کمتر روغن بخود میگیرد ولی برای افرادی که روغن زیاد را دوست ندارنند روی دستمال روغن اضافی آن را بگیرند.

مرحله سوم تهیه خوراک سنگدان مرغ در منزل
در یک تابه کوچکتر، 1/2 فنجان از همان روغن سرخ شده را اضافه کنید و پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت داده تا پیاز ها نرم و سبک شود و سپس پوره فلفل ها و نمک ، فلفل سیاه ، نوک قاشق چایخوری جوش شیرین ، آویشن و پودر فلفل قرمز را هم اضافه کنید.(اگر به تندی علاقه ای ندارید و یا پرهیز غذایی دارید میتوانید پودر فلفل قرمز یا فلفل قرمز تند را حذف کنید.) نمک را بچشید و در صورت نیاز مقداری دیگر اضافه کنید. سپس سنگدان ها را هم به ترکیب توی تابه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و بعد بگذارید 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.تا خوراک کمی پخته و مزه ها با هم ادغام شوند.پیازچه های خرد شده را روی خوراک اضافه کنید و آن را در کنار انواع سبزیجات و سالاد تازه و نان سرو کنید!
مرحله چهارم تهیه خوراک سنگدان مرغ در منزل
یادداشتها و نکات /// این دستور کاملا تند است اما می توانید فلفل ها را کم کنید یا آن را به طور کامل حذف کنید.اگر تندتر می خواهید، فلفل کاین بیشتری اضافه کنید. اگر می خواهید این خوراک را فریز کنید، می توانید بعد از درست کردن آن را فریز کرده یا بهتر است یک سنگدان ها را بجوشانید و سرخ کنید و آن را در بعد فریز کنید. وقتی نیاز دارید فقط کافی است آن را یخ زدایی و با سس مخلوط کنید. می توانید سس بیشتری درست کنید که کاملا خوراکی آبدار داشته باشید و شما همچنین می توانید این سنگدان مرغ را مانند خورشت با برنج سفید بخورید، اما در رژیم غذایی کم کربوهیدرات، من آن را با مقداری برنج کتو یا برنج گل کلم مصرف می کنم. سنگدان یکی از مغذی ترین قسمت های مرغ است. درست مانند سایر گوشت های اندام مانند جگر مرغ، قلب مرغ ، کلیه ها یا روده ها ، سنگدان نیز منبع بسیار خوبی از سلنیوم، B12، روی و آهن و سایر ویتامین ها و مواد معدنی است. آنها همچنین به دلیل محتوای پروتئین بالا به مهار گرسنگی کمک می کنند.مردم از فرهنگ‌های مختلف در سراسر جهان از سنگدان مرغ لذت می‌برند، زیرا منبعی عالی از پروتئین است و حاوی مقدار زیادی ویتامین است. سنگدان مرغ که عمدتاً سرشار از فولات و ویتامین B12 است، آنها همچنین حاوی ویتامین های A، E، D و K هستند. از آنجایی که کله پاچه است، غیرقابل انکار همچنین منبع پروتئینی درخشانی است.