1615

طرز تهیه خوراک پاستا و سه موجود دریایی با سس رازیانه

مواد لازم:
کره: 30 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: یک حبه
آرد: 2 قاشق غذا خوری
شیر: 2 پیمانه
خامه: 200 میلی لیتر
رازیانه: یک قاشق چای خوری
فیله ماهی: 200 گرم
پاستا: 400 گرم
پیازچه: به میزان لازم
میگو: 4عدد


ابتدا شاه میگوها را پاک کنید و بدون جداکردن دم آنها را بپزید. سپس پیاز، سیر و فیله ماهی سفید و ماهی آزاد را خرد کنید. رازیانه را آسیاب کنید. کره را درون ماهیتابه آب کنید. پیاز و سیر را درون آن سرخ کنید و به هم بزنید تا نرم شود. آرد را به مخلوط اضافه نمائید تا به جوش آید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید. شیر، خامه و رازیانه را به آرامی به درون ماهی تابه اضافه کنید. وقتی سس کمی غلیظ شد و به جوش آمد گوشت ماهی و میگو را به آن اضافه نمائید. حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم بدون گذاشتن درپوش ظرف غذا را بجوشانید تا گوشت ماهی و میگو نرم شود.
حالا پاستا را درون ظرفی از آب جوش بپزید تا اندکی نرم شود. هنگام پختن درپوش ظرف را نبندید. بعد از نرم شدن پاستا آنرا آبکشی نمائید. و سس پاستا را روی آن بریزید و بعد با پیازچه تزئین کنید
بهتر است که این غذا را اندکی قبل از مصرف تهیه کنید. برای این غذا فریز کردن مناسب نیست. برای پختن این غذا می­توان از مایکرویو هم استفاده کرد.