1611

طرز تهیه خوراک بامیه با گوجه

مواد لازم:
گوجه فرنگی : 300گرم
بامیه : 300گرم
پیاز : یک عدد
سیر : دوحبه
فلفل سبز تند : یک عدد
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی : یک قاشق
آب : یک لیوان

در یک قابلمه مناسب که مقداری روغن مایع در آن ریخته ایم، یک عدد پیاز و یک حبه سیر را خرد کرده و به روغن اضافه میکنیم و تفت میدیم تا تقریبا رنگ پیاز طلایی شود. سپس به میزان دویست گرم گوشت چرخ کرده رو به پیاز داغ اضافه میکنیم و با هم تفت میدهیم تا کاملا گوشت سرخ شود. در این لحظه شعله گاز نباید زیاد باشد که گوشت بسوزد. سپس ادویه های لازم را که شامل زردچوبه و نمک و فلفل هست به میزان لازم اضافه میکنیم. بعد از آن یک عدد فلفل سبز ریز رو هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. یک قاشق رب گوجه را نیز با بقیه مواد کاملا مخلوط کرده و تفت میدیم تا مقداری با هم سرخ شوند.


چند عدد گوجه فرنگی رو شسته و رنده میکنیم و به محتویات درون قابلمه اضافه میکنیم و به میزان یک لیوان آب به آن اضافه میکنیم. در قابلمه را تقریبا گذاشته و اجازه میدهیم به مدت بیست دقیقه با شعله کم تا متوسط بپزد. بعد از این مدت، بامیه ها را که شسته ایم درون قابلمه میریزیم تا به مدت بیست دقیقه بپزه تا حدی که بامیه ها وارفته و شل نشه. بامیه ها را موقع اضافه کردن نباید از وسط نصف کرد چون در هنگام پختن باعث لیز شدن غذا میشه. درطول پخت نیز باید غذا رو تست کرد و از پختن گوشت چرخ کرده و بامیه مطمئن شد. بعد از آماده شدن آن در ظرف ریخته و باسنگک میل کنید. نوش جان .