1609

طرز تهیه خوراک بال مرغ کبابی

مواد لازم:
بال مرغ : 4 عدد
آبلیمو : نصف استکان
زعفران : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
خیارشور : 4 عدد
گوجه فرنگی : 4 عدد
پیاز : 2 عدد
فلفل دلمه ای : 1 عدد
فلفل سیاه : به مقدار لازم
کره : 1 عدد


به نام خدا
مرحله اول تهیه خوراک بال مرغ کبابی:
ابتدا بال ها را تمیز شسته و به قسمت های کوچک تقسیم کرده و درون قابلمه ای می ریزیم سپس پیاز را با رنده پوره کرده و اضافه می کنیم. حال زعفران را در نصف استکان آب جوش در ظرفی دم کرده و درب ظرف را گذاشته بعد از 10 دقیقه که دم کشید آن را درون قابلمه ریخته و فلفل دلمه ای را نیز نگینی خرد کرده و همراه نمک و زرد چوبه و آبلیمو و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا همه ی قسمت های بال مرغ آغشته شود و می گذاریم 2 الی 3 ساعت بال ها مزه دار شود. ( سعی کنید این مرحله را حتما انجام دهید زیرا در طعم بال کباب شده خیلی تاثیر دارد).


مرحله دوم تهیه خوراک بال مرغ کبابی:
حال بال ها را در سیخ کباب زده و روی آن ها کره را بمالید بعد روی حرارت ملایم ذغال داغ بریان می کنیم. سعی کنید زیاد حرارت شدید نباشد تا سطح بال ها سوخته و مغز پخت نشود. با حرارت ملایم زمان بیشتری نیاز است ولی نتیجه کار بهتر و خوشمزه تر خواهد شد.

مرحله سوم تهیه خوراک بال مرغ کبابی:
خیار شور و گوجه فرنگی ها را به صورت خلالی خرد کرده و با بال های کباب شده در ظرف سرو تزیین کرده و با نان میل کنید .
یک وعده غذایی خوشمزه و لذیذ ... که مناسب همه ی سنین است.
نوش ... جان ...