طرز تهیه اسپاگتی با سس خامه و گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
اسپاگتی: 300گرم
گوشت چرخ کرده: 200گرم
سبزی دلمه: 2 عدد
شیر: یک لیوان
خامه: یک بسته کوچک
قارچ: 100 گرم
جعفری: 100گرم
تخم مرغ: یک عدد
آرد: یک قاشق
کره: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
سیر رنده شده: 2 حبه
روغ: به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
مرحله ی اول تهیه اسپاگتی:
ابتدا یک پیاز را رنده شده را همراه با یک تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و مقداری جعفری خرد شده را به گوشت چرخ کرده و اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. بعد آن هارا به صورت قلقلی درآورده و در کره سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم تهیه اسپاگتی :
آب را در یک قابلمه می ریزیم وقتی جوش آمد اسپاگتی را به آن اضافه کرده همراه با کمی نمک و روغن و حدود 15_20 دقیقه می پزیم و بعد آبکش می کنیم
توجه: اسپاگتی ای که من استفاده کردم خیلی ضخیم بود هرچه نازک تر باشد زمان پخت کمتر می شود.
مرحله سوم تهیه اسپاگتی:
در ماهی تابه کمی روغن ریخته و پیاز و سیر را سرخ می کنیم. بعد به آن قارچ هایی که ریز خرد کردیم را اضافه می کنیم.
هروقت قارچ سرخ شد نمک و فلفل سیاه هم به آن اضافه می کنیم بعد یک قاشق آرد را به آن اضافه می کنیم بعد خامه و شیر راهم مخلوط کرده و به آن اضافه می کنیم و شعله را کم می کنیم تا کمی لعاب دار شود. در آخر هم باقی مانده جعفری های خرد شده را اضافه می کنیم و حال سس ما آماده است
مرحله چهارم تهیه اسپاگتی:
حال نوبت آن است که گوشت ها و اسپاگتی پخته شده را به سس اضافه کنیم و خوب مخلوط کنیم
اسپاگتی شما آماده است. در صورت علاقه کمی هم روغن زیتون می توانید روی آن بریزید.