1585

طرز تهیه خمیر مخصوص تارت

مواد لازم:
آرد : 2 لیوان
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
شکر : 1 قاشق چایخوری
کره : 200 گرم
آب : به میزان لازم


آرد را چند بار الک کنید و سپس شکر و نمک را به آن اضافه کرده و ترکیب را مخلوط نمایید. کره سرد را تکه تکه کنید و درون مخلوط آرد بیاندازید. در ادامه ترکیب را داخل مخلوط کن بریزید و بگذارید کمی با هم میکس شوند. در ادامه آب سرد را به مواد اضافه کنید و همان طور با نوک انگشتان دست کمی ورز دهید تا کمی حالت خمیری پیدا کند. ممکن است در این زمان خمیر کمی جمع می‌شود ولی نباید تکه‌های کره در آرد کاملاً آب شود. اگر خمیر در این مرحله کمی تکه تکه بود اشکالی ندارد. خمیر را بصورت یکدست روی سطح صافی پهن کنید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید.
حال می‌بایست خمیر را در یخچال به مدت ۱ الی ۲ ساعت گذاشت. بعد از گذشت این زمان خمیر را با وردنه پهن کنید و بصورت دلخواه برش دهید و در قالب بگذارید. وقتی خمیر را در قالب پهن می‌کنید نباید بیشتر از حدودا ۱ سانتی‌متر قطر داشته باشد. سپس با چنگال چندین سوراخ در خمیر ایجاد کنید و درون فری که از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید ۱۵ الی ۱۷ دقیقه بپزد.
نکات: چندین دستور تهیه برای خمیر تارت ذکر شده است؛ می‌توانید بجای آب از زرده تخم مرغ استفاده کنید یا بجای کره در دستور تهیه فرانسوی روغن زیتون آمده است. همچنین می‌توانید بجای وانیل از پوست لیمو رنده شده استفاده کنید.مهم‌ترین نکته در تهیه خمیر تارت ترد و خوشمزه این است نباید خمیر آن را زیاد ورز دهید. ورز دادن زیاد باعث آزاد شدن گلوتن آرد می‌شود و در نهایت خمیر تارت خشک می‌شود. از ورز دادن خمیر با کف دستان خود نیز بپرهیزید زیرا گرمای دست باعث ذوب شدن کره می‌شود.
با اضافه کردن مقداری پودر کاکائو می‌توانید تارت کاکائویی تهیه نمائید. زمانی که خمیر تارت را از یخچال بیرون آوردید با چاقو برش دهید، پاره کردن خمیر بافت آن را از بین می‌برد. حتما خمیر تارت را چنگال بزنید تا پف نکند و شکل نامناسبی به تارت شما ندهد. در برخی دستور تهیه‌ها بعد از چیدن خمیر در قالب روی آن را جسم کمی سنگین می‌گذارند تا مطمئن شوند خمیر پف نمی‌کند به این روش پخت Blind Baking گفته می‌شود.