1584

طرز تهیه خمیر مخصوص پای

مواد لازم:
آرد: 4 لیوان
آب: 5 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 3 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
کره: 220 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
پای‌ها و تارت‌ها رو همگی می‌شناسید. بسیاری از انواع غذاها و شیرینی‌ها و دسر‌ها رو می‌توانید با درست کردن یک خمیر بسیار راحت تهیه کنید. خمیری که بعد از پخت به یک کراست ترد و کرانچی تبدیل می‌شود. در تهیه خمیر اگر از نمک استفاده شود برای انواع بسیار متنوعی ار غذاها و با خمیر شیرین، خیلی از دسرها رو قادرید درست کنید. خمیر پای و تارت دستور بسیار شبیهی به هم دیگر دارند و ممکنه تنها تفاوتشون اضافه شدن تخم مرغ درخمیر باشد.امروز با هم طرز تهیه خمیر“پای”که برای تهیه غذا کاربرد داره رو می‌بینیم.
برای شروع اول نمک و شکر را به آرد اضافه کنید. نمک بهتره از انواع نمک‌های ریز باشد چون قراره همراه آرد از الک رد شود و اگر دونه‌های درشتی داشته باشد از سوراخ‌های الک رد نمی‌شود.حالا نمک و آرد رو با هم با هم میکس (با همزن دستی مخلوط) کنید و دو تا سه بار از الک رد کنید.حالا کره رو به صورت مکعب‌های کوچک در آورید و به آرد اضافه کنید. سرد بودن تکه‌های کره یکی از نکاتی هست که باید رعایت کنید.حالا با سر انگشت‌هاتون سعی کنید تا کره روبه خوردآرد دهید.این عمل رو فقط باسرانگشت ونه همه دست انجام دهید چون نباید حرارت دست به کره‌ها منتقل شود و اون‌ها رو نرم و خمیری کند.
وقتی کره‌ها رو به خورد آرد دادید مخلوط باید شبیه به خرده نان شود. اصلاً احتیاجی به ورز دادن ندارد چون کره به روغن می‌افتد و خمیر کیفیت خودش رو از دست می‌دهد.
آب سرد، آبلیمو و تخم مرغ را در ظرفی مناسب بریزید و با هم زدن یک محلول یکدست و یکنواختی بدست آورد. حالا محلول را کم کم به خمیر اضافه کنید.خمیر رو در حد یکدست شدن ورز دهید تا کاملاً منسجم شود (خمیر را زیاد ورز ندهید، فقط تا مقداری که مواد با هم مخلوط و یکدست شوند).
سپس خمیر رو داخل یک کیسه نایلونی یا در محافظ غذا بپیچید و برای 5 ساعت داخل یخچال بهش استراحت دهید تا آماده شود. (به عنوان پیشنهاد می‌تواند خمیر رو 1 شب در یخچال نگه دارید)