1581

طرز تهیه خمیر زنجبیل و نکات نگهداری آن

مواد لازم:
زنجبیل: 455 گرم
روغن زیتون: 1-2 قاشق غذاخوری

مرحله اول تهیه خمیر زنجبیل و نکات نگهداری آن
در ابتدای کار بعد از تهیه کردن زنجبیل آن را خوب زیر آب شسته و بعد کنار بگذارید تا کاملا آب آن خشک شود و بعد برای مصارفی که دارید می توانید آن را به شکل های مختلف نگهداری کنید . پس در این زمان شما اول پوست زنجبیل را با پوست کن و یا براحتی با نوک یک قاشق کوچک میتوانید بگیرید. ریشه زنجبیل را در یک دست نگه دارید و از لبه گرد یک قاشق چای خوری استفاده کنید تا پوست نازک آن را بتراشید و در تمام گوشه ها نفوذ کنید. روش دیگر، از یک پوست کن سبزیجات استفاده کنید. زنجبیل را با یک چاقوی تیز آشپزخانه به صورت دایره ای برش دهید، مطمئن شوید که در برابر دانه های الیاف برش بزنید. بعد با چاقو آن را بصورت حلقه های نازک برش و یا اسلایس کنید .

مرحله دوم تهیه خمیر زنجبیل و نکات نگهداری آن
برای ژولین یا (چوب کبریت) اول باید دو تا سه برش زنجبیل را روی تخته برش قرار دهید. حالا به نوارهای نازک برش دهید و بعد نوارهای ژولین زنجبیل را بردارید و آنها را به موازات یکدیگر بچینید.حالا آنها را به صورت ضربدری به قطعات کوچک برش دهید یا کارتی کنید تا کاملا ریز و یکدست شود. یا میتوانید آن را با رنده ریز کنید: به جای استفاده از چاقو، از میکروپلین برای رنده کردن زنجبیل به قطعات نازک و مرطوب استفاده کنید. ریشه زنجبیل را در یک دست و رنده را در دست دیگر نگهدارید. از فشار ملایم برای عقب و جلو رفتن در برابر صفحه رنده استفاده کنید.تا کاملا یکدست رنده شود و یا آن را چرخ کنید: برای اینکه یک قدم جلوتر بروید، زنجبیل خرد شده را به قطعات کوچک و نامنظم خرد کنید و چند بار با چاقوی خود روی زنجبیل بروید. نگه داشتن یک دست روی چاقوی سرآشپز و حرکت در یک حرکت نیم دایره ای کمک می کند.
مرحله سوم تهیه خمیر زنجبیل و نکات نگهداری آن
شما در این مرحله میتوانید از 1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون در صورت نیاز و 455 گرم و یا حدود 4 فنجان زنجبیل را در صورت تمایل با قاشق چای خوری یا پوست کن سبزیجات جدا کنید. ریشه زنجبیل را در یک دست نگه دارید و از لبه گرد یک قاشق چایخوری استفاده کنید تا پوست نازک آن را بتراشید.همانطور که در بالا برای تمیز کردن زنجبیل توضیح داده شده انجام دهید. زنجبیل را به مکعب های 3 سانتی خرد کنید. در مخلوط کن یا غذاساز خود قرار دهید.آنقدر هم بزنید تا به غلظت دلخواه شما برسد (درشت تا فوق العاده ریز). هر از گاهی کناره های مخلوط کن را تمیز کنید. در صورت نیاز ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید. در ظرف دربسته قرار داده و در صورت برنامه ریزی برای استفاده در مدت 1 هفته در یخچال نگه داری کنید و یا در یک قالب یخی سیلیکونی کوچک بریزید و روی آن را صاف کرده و حدود 1 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود. مکعب ها ی سفت و یا یخ زده را به کیسه نگهداری پلاستیکی در فریزر منتقل کنید، برچسب بزنید، تاریخ بگذارید، محکم ببندید و تا 6 ماه می توانید در فریزر بگذارید.

مرحله چهارم تهیه خمیر زنجبیل و نکات نگهداری آن
در اینجا چند نکته وجود دارد که برای افزایش ماندگاری باید در نظر داشته باشید.از تازه ترین زنجبیلی که می توانید پیدا کنید استفاده کنید.آن را در یک ظرف شیشه ای بدون رطوبت در پشت یخچال خود نگهداری کنید. باید تا 1 هفته طول بکشد.مقدار مورد نیاز خود را بردارید و شیشه یا کیسه را در اولین فرصت به یخچال یا فریزر برگردانید. یخ زدن و یخ زدن مداوم باعث می شود رب طراوت و قدرت خود را از دست بدهد. خمیر زنجبیل در خود روشی است که روشی فوق‌العاده برای آماده کردن غذا ارائه می‌دهد و دفعه بعد که در دستور غذا به زنجبیل رنده شده نیاز داشتید، یک قدم برای خودتان صرفه‌جویی می‌کند.حقایق تغذیه ای زیر برآوردهای من بر اساس 1 قاشق غذاخوری زنجبیل (1 فنجان = 16 قاشق غذاخوری) است. اگر از هر برنامه غذایی پیروی می کنید، توصیه می کنم با ماشین حساب تغذیه مورد نظر خود چک کنید و اگر برایتان مشکل است که پوست را با قاشق جدا کنید، ریشه زنجبیل را برای چند دقیقه در یک کاسه آب گرم قرار دهید. این کار باعث نرم شدن پوست و لایه برداری آسان تر می شود.