1548
طرز تهیه خاگینه گردو
مواد لازم:
تخم مرغ: 5عدد
دارچین: 1قاشق چای خوری
پودر گل محمدی: 1قاشق مربا خوری
هویج رنده شده: 2 فنجان
روغن مایع: به میزان لازم
نبات: 200گرم
هل ساییده: 1قاشق چای خوری
زعفران: 1ق غذاخوری
آب: 1 و1/2فنجان
شکر: 3فنجان
با سلا م
ابتدا گردوی چرخ شده وهویج رنده مویی وتخم مرغ ودارچین وپودر گل محمدی را با هم مخلوط میکنیم وخوب هم میزنیم تا مخلوط کف کند سپس در ماهی تابه روغن ریخته کمی که داغ شده مایع را درماهی تابه میریزیم وسرخ میکنیم در حد کوکو سرخ می کنیم بعد طرف دیگر را نیز سرخ میکنیم برای بهتر برگردانندن این مواد بهتر است مثل کوکو برش زده وطرف دیگر را نیز سرخ کنیم بعد قابلمه ای شکر یا نبات را با اب میگذاریم روی حرارت تا قوام بیاید 5 دقیقه مانده به خاموش کردن شربت هل سائیده وزعفران دم کرده را اضافه میکنیم چند جوش که خورد حرارت را خاموش میکنیم توجه کنید مواد خاگیه را که سرخ کردیم به هر شکل دلخواهی میتوان برش داد ومیگذاریم خنک شوند بعد از خنک شدن شربت را که داغ هست روی مواد ریخته روی حرارت میگذاریم وقتی به جوش امد خاگینه هارا در ظرف بالا وپایین میکنیم تا شیره شربت به خورد خاگینه برود 3الی4 دقیقه حرارت کافی هست بعد خاموش کرده میگذاریم سرد شود بعددر ظرفی چیده با گردوی چرخ شده ویا پودر گل محمدی تزئیین میکنیم .دقت کنید بعد از چیدن در ظرف حتما شربت را نیزروی خاگینه ها بریزید .
تخم مرغ: 5عدد
دارچین: 1قاشق چای خوری
پودر گل محمدی: 1قاشق مربا خوری
هویج رنده شده: 2 فنجان
روغن مایع: به میزان لازم
نبات: 200گرم
هل ساییده: 1قاشق چای خوری
زعفران: 1ق غذاخوری
آب: 1 و1/2فنجان
شکر: 3فنجان
با سلا م
ابتدا گردوی چرخ شده وهویج رنده مویی وتخم مرغ ودارچین وپودر گل محمدی را با هم مخلوط میکنیم وخوب هم میزنیم تا مخلوط کف کند سپس در ماهی تابه روغن ریخته کمی که داغ شده مایع را درماهی تابه میریزیم وسرخ میکنیم در حد کوکو سرخ می کنیم بعد طرف دیگر را نیز سرخ میکنیم برای بهتر برگردانندن این مواد بهتر است مثل کوکو برش زده وطرف دیگر را نیز سرخ کنیم بعد قابلمه ای شکر یا نبات را با اب میگذاریم روی حرارت تا قوام بیاید 5 دقیقه مانده به خاموش کردن شربت هل سائیده وزعفران دم کرده را اضافه میکنیم چند جوش که خورد حرارت را خاموش میکنیم توجه کنید مواد خاگیه را که سرخ کردیم به هر شکل دلخواهی میتوان برش داد ومیگذاریم خنک شوند بعد از خنک شدن شربت را که داغ هست روی مواد ریخته روی حرارت میگذاریم وقتی به جوش امد خاگینه هارا در ظرف بالا وپایین میکنیم تا شیره شربت به خورد خاگینه برود 3الی4 دقیقه حرارت کافی هست بعد خاموش کرده میگذاریم سرد شود بعددر ظرفی چیده با گردوی چرخ شده ویا پودر گل محمدی تزئیین میکنیم .دقت کنید بعد از چیدن در ظرف حتما شربت را نیزروی خاگینه ها بریزید .