1541
طرز تهیه حلیم مرغ
مواد لازم:
مرغ: 400گرم
بلغور گندم: 4 لیوان
شیر: 2 لیوان
شکر: به مقدار کافی
دارچین: به مقدار کافی
نمک: به مقدار کافی
کره: به مقدار کافی
مرغ را آب پز کنید و بعد از پخته شدن آن را ریش ریش کنید. بلغور گندم را نیز بپزید. سپس مرغ ریش ریش شده را به گندم پخته شده اضافه کنید.حلیم(گندم پخته و مرغ) را روی حرارت ملایم قراردهید و شیر را به مواداضافه کنید. منتظر باشید تا حلیم غلیظ شود، سپس هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از جا افتادن حلیم مقداری نمک به آن اضافه کنید.حلیم آماده است و می توانید در ظرف مناسب برای سرو بریزید. این حلیم خوشمزه را با کره آب شده، پودر دارچین و شکر نوش جان کنید.نکته ها:
برای یکدست شدن حلیم می توانید پس از اضافه کردن شیر، حلیم را با میکسر بزنید.برای خوش عطر شدن این غذا، در زمان پخت حلیم 1 چوب دارچین داخل آن بیندازید و پس از پخته شدن، چوب دارچین را خارج کنید.اگر در زمان پخت حلیم حرارت زیر قابلم کمتر باشد و زمان پخت حلیم بیشتر باشد، غذای خوشمزه تری خواهید داشت.به جای مرغ می توانید از گوشت بلدرچین و بوقلمون نیز استفاده کنید.
مرغ: 400گرم
بلغور گندم: 4 لیوان
شیر: 2 لیوان
شکر: به مقدار کافی
دارچین: به مقدار کافی
نمک: به مقدار کافی
کره: به مقدار کافی
مرغ را آب پز کنید و بعد از پخته شدن آن را ریش ریش کنید. بلغور گندم را نیز بپزید. سپس مرغ ریش ریش شده را به گندم پخته شده اضافه کنید.حلیم(گندم پخته و مرغ) را روی حرارت ملایم قراردهید و شیر را به مواداضافه کنید. منتظر باشید تا حلیم غلیظ شود، سپس هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از جا افتادن حلیم مقداری نمک به آن اضافه کنید.حلیم آماده است و می توانید در ظرف مناسب برای سرو بریزید. این حلیم خوشمزه را با کره آب شده، پودر دارچین و شکر نوش جان کنید.نکته ها:
برای یکدست شدن حلیم می توانید پس از اضافه کردن شیر، حلیم را با میکسر بزنید.برای خوش عطر شدن این غذا، در زمان پخت حلیم 1 چوب دارچین داخل آن بیندازید و پس از پخته شدن، چوب دارچین را خارج کنید.اگر در زمان پخت حلیم حرارت زیر قابلم کمتر باشد و زمان پخت حلیم بیشتر باشد، غذای خوشمزه تری خواهید داشت.به جای مرغ می توانید از گوشت بلدرچین و بوقلمون نیز استفاده کنید.