1534

طرز تهیه حلیم بادمجان با برنج

مواد لازم:
گوشت سردست: 600گرم
لپه: 100گرم
برنج: 150گرم
نعنا خشک: 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
یکی از پیازها راپوست کرده و خرد کنید و درون تابه‌ای با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود و بعد تکه‌های گوشت را به آن اضافه کرده و هم بزنید و چند دقیقه اجازه دهید تا خوب تفت بگیرد و بعد چند لیوان آب اضافه کرده و با حرارت کم اجازه دهید خوب بپزد.یکی از شگردهای آشپزی که کمک شایانی به بهتر درآمدن غذا می‌کند این است که بعضی از مواد مثل برنج و لپه را از شب قبل خیس کنید. در تهیه این غذا نیز هم شیوه را به کار ببرید و بعد لپه را درون قابلمه‌ای بریزید و با چند لیوان آب بگذارید خوب بپزد و بعد برنج را هم درون همان قابلمه بریزید تا با لپه بپزد و لعاب بندازد.بادمجان‌ها را پوست گرفته و به مدت 15 دقیقه با مقداری نمک بخوابانید تا زمختی و آب اضافی آن گرفته شود. با توجه به ذائقه‌تان آن‌ها را بپزید یا سرخ کنید. اگر می‌خواهید بپزید دیگر نیازی به زدن نمک ندارید، پس از پختن با چنگال آن‌ها را خوب له کنید.کشک را درون مقداری آب حل کنید و به مخلوط برنج و لپه اضافه کنید و هم بزنید و گوشت‌های از قبل پخته شده را، ریش ریش کنید و با بادمجان‌ها و گردوهای خرد شده روی حرارت بگذارید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند و به خورد یکدیگر روند.برای درست کردن نعناع داغ، درون تابه‌ای مقداری روغن ریخته و نعناع را به آن اضافه نموده و تفت دهید. پیاز داغ را هم نیز اینچنین درست کنید.حلیم بادمجان جا افتاده‌تان را درون ظرفی ریخته و روی آن کشک بریزید و با نعناع داغ و پیاز داغ و گردو تزئین نمائید.این غذای خوشمزه را می‌توانید برای مهمانی‌های به صورت فینگرفود با نان تارت آماده کنید.