1514
طرز تهیه حلوای شیره انگور( بدون شکر)
مواد لازم:
آرد: دو لیوان
شیره انگور: ۱ لیوان
آب: ۱ لیوان
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
کره: ۱۰۰ گرم
گردو: ۵ عدد
سلام به همه ی دوستان گل و آشپزم. خوشحالم از اینکه همراه ما هستید. می خوایم آموزش یک حلوای خوشمزه و سالم رو داشته باشیم که بدون شکر درست میشه و خیلی برای سلامتی مفید هست. برای درست کردن این حلوا در ابتدا آرد رو داخل تابه ریخته و بدون روغن تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. برای این کار تفت دادن حدود ۱۰ دقیقه روی شعله ی ملایم کافی است. سپس روغن را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بگذارید روی شعله ملایم بماند. در کاسه ی دیگری شیره انگور و آب را به خوبی باهم مخلوط نمایید تا شربت یکدستی به دست آید.اکنون شربت را به آرد تفت داده شده کم کم اضافه نمایید و به آرامی آن را هم بزنید و شعله ی گاز را روی کمترین حد ممکن بگذارید.
انقدر این کار را ادامه دهید و آرد و شربت شیره را هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید. برای اینکه آرد گلوله گلوله نشود حتما باید آرام آرام شربت اضافه شود و با پشت قاشق به خوبی آرد را له کنید و با شربت ترکیب کنید. (اگر آرد گلوله شد میتوانید ۴ قاشق غذا خوری آب اضافه کنید و با گوشت کوب آنرا له کنید.) بعد از آنکه آرد و شیره به خوبی ترکیب شدند و یکدست شد، زیر شعله را خاموش نمایید و کره را هم به حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره به خورد حلوا برود. اگر میخواهید حلوا را شکل بدهید یا قالب بزنید، قبل از آنکه سرد شود اینکار را انجام دهید زیرا حلوا گرم است و به خوبی شکل میگیرد. می توانید آن را داخل ظرف مورد نظر بریزید و با گردو های آسیاب شده و یا کامل روی آن را تزئین کنید. نوش جان.
آرد: دو لیوان
شیره انگور: ۱ لیوان
آب: ۱ لیوان
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
کره: ۱۰۰ گرم
گردو: ۵ عدد
سلام به همه ی دوستان گل و آشپزم. خوشحالم از اینکه همراه ما هستید. می خوایم آموزش یک حلوای خوشمزه و سالم رو داشته باشیم که بدون شکر درست میشه و خیلی برای سلامتی مفید هست. برای درست کردن این حلوا در ابتدا آرد رو داخل تابه ریخته و بدون روغن تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود. برای این کار تفت دادن حدود ۱۰ دقیقه روی شعله ی ملایم کافی است. سپس روغن را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بگذارید روی شعله ملایم بماند. در کاسه ی دیگری شیره انگور و آب را به خوبی باهم مخلوط نمایید تا شربت یکدستی به دست آید.اکنون شربت را به آرد تفت داده شده کم کم اضافه نمایید و به آرامی آن را هم بزنید و شعله ی گاز را روی کمترین حد ممکن بگذارید.
انقدر این کار را ادامه دهید و آرد و شربت شیره را هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید. برای اینکه آرد گلوله گلوله نشود حتما باید آرام آرام شربت اضافه شود و با پشت قاشق به خوبی آرد را له کنید و با شربت ترکیب کنید. (اگر آرد گلوله شد میتوانید ۴ قاشق غذا خوری آب اضافه کنید و با گوشت کوب آنرا له کنید.) بعد از آنکه آرد و شیره به خوبی ترکیب شدند و یکدست شد، زیر شعله را خاموش نمایید و کره را هم به حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره به خورد حلوا برود. اگر میخواهید حلوا را شکل بدهید یا قالب بزنید، قبل از آنکه سرد شود اینکار را انجام دهید زیرا حلوا گرم است و به خوبی شکل میگیرد. می توانید آن را داخل ظرف مورد نظر بریزید و با گردو های آسیاب شده و یا کامل روی آن را تزئین کنید. نوش جان.