1508
طرز تهیه حلوای زنجبیل
مواد لازم:
آرد: 2 لیوان
پودرقند: 1/5 لیوان
گردو چرخ شده: 100 گرم
پودر نارگیل: برای تزئین
کره: 150 گرم
پودر هل: 4قاشق غذاخوری
زنجبیل: 4 قاشق غذاخوری
ابتدا کره و آرد الک شده را داخل قابلمه بریزد و روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس پودر هل، زنجبیل و گردو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
مایع را کنار بگذارید تا خنک شود وقتی از داغی افتاد پودر قند را اضافه کنید. پودر قند حتما باید به مایع خنک اضافه شود درغیراینصورت بصورت گلوله گلوله خواهد شد و حلوای باکیفیتی نخواهید داشت.
مواد را با هم مخلوط کنید. داخل قالبهای ریز شکلات را کمی چرب کنید و از این حلوا درون آنها بگذارید و با پشت قاشق صاف کنید تا مواد منسجم شوند. سپس در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود. برای تزیین ازپودر نارگیل روی حلوا استفاده کنید.
آرد: 2 لیوان
پودرقند: 1/5 لیوان
گردو چرخ شده: 100 گرم
پودر نارگیل: برای تزئین
کره: 150 گرم
پودر هل: 4قاشق غذاخوری
زنجبیل: 4 قاشق غذاخوری
ابتدا کره و آرد الک شده را داخل قابلمه بریزد و روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس پودر هل، زنجبیل و گردو را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
مایع را کنار بگذارید تا خنک شود وقتی از داغی افتاد پودر قند را اضافه کنید. پودر قند حتما باید به مایع خنک اضافه شود درغیراینصورت بصورت گلوله گلوله خواهد شد و حلوای باکیفیتی نخواهید داشت.
مواد را با هم مخلوط کنید. داخل قالبهای ریز شکلات را کمی چرب کنید و از این حلوا درون آنها بگذارید و با پشت قاشق صاف کنید تا مواد منسجم شوند. سپس در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود. برای تزیین ازپودر نارگیل روی حلوا استفاده کنید.