1465

طرز تهیه چیکن تیکا هندی

مواد لازم:
مرغ : نیم کیلو
گرام ماسالا : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به میزان لازم
پیاز : 1 عدد
سیر : 2حبه
زیره : دو قاشق مربا خوری
زنجبیل : یک قاشق چایخوری
زردچوبه : به میزان لازم
دارچین : یک قاشق مربا خوری
رب : دو قاشق غذاخوری
آبلیمو : نصف فنجان
خامه : 5 قاشق غذاخوری
گشنیز : یک لیوان


در ابتدا هر فیله مرغ را به چهار قسمت برش بزنید و و در ظرف مناسبی قطعه های مرغ را با گرام ماسالا و ادویه ها ترکیب کرده و اجازه دهید گرام ماسالا، نمک و فلفل به خوبی جذب مرغ ها شود. در مرحله بعد یک عدد پیازی را که داشتید به صورت نگینی برش دهید . تابه ای انتخاب کرده و در آن مقدار کمی روغن مایع بریزید و زیره سبز را در آن حرارت دهید سپس پیازی را که به صورت نگینی برش داده اید بدرون تابه بریزید. سیر و زنجبیلی رنده شده را که از قبل رنده کرده اید به مواد اضافه کرده و همه را با هم تفت دهید. حرارت به صورت ملایم باشد تا رنگ پیازها تغییر کرده و به صورت طلایی شوند حال نوبت آن رسیده که زردچوبه را اضافه کنید.
بعد از اینکه همه مواد به خوبی تفت داده شد نوبت به اضافه کردن مرغ ها می رسد. برای مزه دار کردن مرغ ها دارچین، رب گوجه فرنگی، آبلیمو و اندکی فلفل سیاه و قرمز را به آن اضافه می کنید و صبر کنید تا مرغ ها بپزد. هنگامی که مرغ ها پخته شدند و هنوز آب دارند. خامه و گشنیز تازه خرد شده و فلفل سبز تند را به مواد اضافه کنید و آن را مخلوط کنید. چون این خورشت برای سرو نباید آب داشته باشد اجازه دهید در زمان 5 تا 10 دقیقه بجوشد و خورش جا بیفتد. خورشت شما آماده است و می توانید آن را در ظرف مناسب بکشید و به همراه نان یا برنج سرو نمایید.