طرز تهیه چیکن استراگانف
مواد لازم:
پیازچه : 3 عدد
سینه مرغ : 3 عدد
سیر : 4 حبه
خامه : 2 فنجان
آرد : 3 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
کالباس : 200 گرم
روغن : به مقدار لازم
در ظرفی مناسب 3 قاشق آرد را روی حرارت برای مدت کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و بوی آرد بلند شود. سیرها را پوست بکنید و له کنید و آن را به همراه آرد تفت داده شده و کالباس خرد شده، به پیازچه و مرغ اضافه کنید؛ مجددا کمی تفت دهید. حالا نوبت آماده کردن سس می باشد. برای این کار خامه را هم بزنید تا یکدست شود و نمک و فلفل سیاه را به خامه اضافه نمایید. حرارت را روی متوسط تنظیم کنید؛ اجازه دهید تمام مواد درون تابه باهم پخته شده و طعم دار شوند. بعد از گذشت این مدت زیر گاز را خاموش کنید و چیکن استروگانف را در ظرف مورد نظر بکشید و به همراه نان، برنج، پاستا و حتی سیب زمینی سرخ شده سرو نمایید و نوش جان کنید.