1422

طرز تهیه چیپس گیاهی ترتیلا خانگی

مواد لازم:
روغن زیتون : 1-2 قاشق غذاخوری
پیاز : 1 عدد
سیر : 2 حبه
سویا : 250 گرم
لوبیا : 396 گرم
فلفل : 1/2 قاشق چایخوری
زیره : 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
کاهو : 4-6 برگ
ذرت : 1/3 فنجان
گوجه فرنگی : 2 عدد
فلفل دلمه ای قرمز : 1/2 از یک عدد
نان ترتیلا : 6 عدد
پنیر : 1/2 فنجان
آووکادو : 1 عدد
سس : 1/2 فنجان

مرحله اول تهیه چیپس گیاهی ترتیلا خانگی
برای تهیه چیپس تورتیلا یا ناچو از تورتیلاهای باقیمانده، آنها را مطابق تصویر بالا به صورت دایره برش دهید. دو طرف هر قاچ را با کمی روغن زیتون چرب کرده و آنها را در یک لایه روی توی سینی قرار دهید. بعد به دلخواه با ادویه هایی مانند پودر پاپریکا قرمز، فلفل قرمز، زیره یا فقط نمک را روی برش های مثلثی تورتیلا ها بپاشید. سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار داده و بگذارید تا کاملا ترد شود و قبل از سرو اجازه دهید چیپس خنک شود. تا 1 هفته در ظرف دربسته نگهداری شود. یا این برش ها را در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم گاز تست کنید.


مرحله دوم تهیه چیپس گیاهی ترتیلا خانگی
1-2 قاشق غذاخوری روغن زیتون برای سرخ کردن • 1 عدد پیاز بدون پوست و خرد شده • 2 حبه سیر بدون پوست و خرد شده• 250 گرم سویا یا توفو* • 396 گرم لوبیا سیاه پخته شده • 1 قاشق چایخوری پاپریکا آسیاب شده• 1/2 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده• 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز • نمک و فلفل به میزان دلخواه را شامل می شود. در ابتدا باید روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید تا شفاف شود. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر یا تا زمانی که معطر شود تفت دهید و مدام هم بزنید. سپس جایگزین گوشت وگان ( سویا و یا توفو یا قارچ ) و ادویه ها را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند و به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که گرم شده و کمی ترد شوند سرخ کنید. در آخر لوبیاهای پخته شده را هماضافه کرده و با هم ترکیب کنید. بعد تابه را کنار بگذارید تا خنک شود.

 

مرحله سوم تهیه چیپس گیاهی ترتیلا خانگی
4-6 برگ کاهو خرد شده • 1/3 فنجان ذرت پخته شده • 2 عدد گوجه فرنگی متوسط ​​خرد شده• 1/2 فلفل دلمه ای قرمز ریز خرد شده یا سبزیجات دلخواه را جایگزین کنید• آووکادو را با چنگال یا خامه بادام هندی یا سایر کرم های خامه ای بدون لبنیات دلخواه له کنید. • 3 عدد تورتیلا آردی بزرگ • 3 عدد تورتیلا آردی کوچک برش خورده مطابق تصویر بالا* • 18 چیپس تورتیلا • 1/2 فنجان سس پنیر وگان • 1 آووکادوی رسیده • 1/2 فنجان پنیر گیاهی رنده شده اختیاری• 1-2 قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن نیاز دارید و برای مونتاژ کردن باید 1/3 از گوشت تاکوی گیاهی را در وسط یک تورتیلا آردی بزرگ بریزید. سپس، مقداری سس پنیر وگان را روی آن بریزید و حالا سبزیجات خرد شده، ذرت را اضافه و در صورت استفاده با پنیر گیاهی رنده شده بپاشید. با آووکادوی له شده تمام کنید و در نهایت یک تورتیلا کوچکتر روی آن قرار دهید.


مرحله چهارم تهیه چیپس گیاهی ترتیلا خانگی
از دستان خود استفاده کنید تا نان پر شده را کمی به سمت پایین فشار دهید تا مواد فشرده شود، سپس لبه های تورتیلای بزرگ را همانطور که در تصاویر گام به گام بالا نشان داده شده است تا کنید. این کار را برای کرانچ روپ دوم و سوم تکرار کنید. در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ​​کمی روغن داغ کنید. به آرامی نان پر شده را در ماهیتابه قرار دهید، لبه های آن را به سمت پایین تا کنید. از هر طرف حدود 3-5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شود، سپس کرانچ روپ دوم و سوم را نیز سرخ کنید.

مرحله پنجم تهیه چیپس گیاهی ترتیلا خانگی
وقتیکه کرانچ روپ خود را از وسط نصف کنید و سس پنیر وگان یا دیپ مورد علاقه خود را با آن سرو کنید. میبینید که این غذای گیاهی چقدر خوشمزه و فوق العاده است. دستور العملی عالی برای تاکوی مکزیکی است – پر از پرکننده‌ای خوشمزه و بدون گوشت بوریتو، سبزیجات سالم و بهترین سس پنیر بدون لبنیات است. در واقع، طعم آن تقریباً شبیه نمونه اصلی تاکو بل است، بنابراین هرگز نخواهید فهمید که 100٪ وگان است!شما براحتی به سلیقه خود آن را پر و بسته بندی کنید. برای تهیه این دستور تورتیلاهای زیر گلوتن بدون گلوتن. لطفاً مطمئن شوید که نرم باشند و به راحتی تا شوند. همچنین می‌توانید آن‌ها را برای چند ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا بسته‌بندی را جمع کنید تا نرم شوند. می توانید باقیمانده ورقه های کرانچ را که در فویل پیچیده شده اند تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید. برای سرو، در فر از قبل گرم شده با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) حدود 8 دقیقه یا تا زمانی که داغ و ترد شود گرم کنید.