14

طرز تهیه اسپاگتی اسفناجی با مرغ

مواد لازم:
سینه مرغ: 4 عدد
پاپریکا: 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
پنیر خامه ای: 250 گرم
پنیر پارمزان: 1/2 پیمانه
آب مرغ: یک پیمانه
ریحان: یک قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده: یک قاشق غذا خوری
نعناع: یک قاشق غذا خوری
کره: 40 گرم
اسپاگتی: اسفناجی 500 گرم


یک کاسه انتخاب کنید و درون کاسه، سینه مرغ و پاپریکا و فلفل را بریزید و 20 دقیقه به این مخلوط اجازه دهید تا خوب به خرد هم بروند. مخلوط کن را آماده کنید و دو نوع پنیر و اب مرغ و سبزی ها را درون مخلوط کن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
ماهی تابه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و کره را داخل ماهی تابه بریزید. گوشت را داخل ماهی تابه سرخ کنید و شعله را روی زیاد نگه دارید تا خوب سرخ شود. در مرحله بعد مخلوط پنیر را به گوشت اضافه کنید. به این مخلوط اجازه دهید تا به جوش بیاید و 5 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. یک قابلمه از آب را روی شعله زیاد گاز قرار دهید و اجازه دهید آب به جوش بیاید پاستا را درون قابلمه آب جوش بریزید. اجازه دهید تا پخته و نرم شود و سپس آبکشی کنید. مخلوط مرغ درون ماهیتابه را روی پاستا بریزید و سرو کنید. این پاستای خوشمزه را باید چند دقیقه قبل از سرو آماده کرد. پاستای خود را فریز نکنید. ولی می توانید درون مایکروویو آن را بپزید.