1310

طرز تهیه تیلاپیا با سالاد خیار

مواد لازم:
عسل : 2 قاشق غذا خوری
سرکه سیب : 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده : 3 قاشق چایخوری
خیار : 2 عدد
پیازچه : 2 عدد
گشنیز ریز شده : 2 قاشق چایخوری
فلفل : 2 قاشق چایخوری
پودر سوخاری : 2 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
ماهی تیلاپیا : 3 عدد
روغن گیاهی : 3‌ قاشق غذاخوری
نمک : 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای : 1 عدد
آرد سفید : 1 قاشق غذاخوری


غذاهای دریایی به دلیل اینکه برای سلامتی خیلی اثرات مثبتی دارد توصیه به استفاده از آن زیاد بوده و اکثر ما انسانها به دنبال مسیرهای متنوع و مختلف برای قرار دادن این غذاها در برنامه ی غذایی خود هستیم. سرخ کردن یکی از راه های پختن ماهی است. معمولاً در کنار غذاهای دریایی از یک سری سالاد خوشمزه استفاده میشود که کمک به بهتر کردن طعم و بوی این غذاها میکند. در اینجا دستور غذای تیلاپیا همراه با سالاد خیار را ارائه میکنیم که در کمترین زمان ممکن قابل درست و مصرف کردن است.
طرز تهیه: در ابتدا دو تا بشقاب و یک کاسه آماده کنید، در بشقاب اولی آرد را با فلفل و ادویه جات مورد نظر مخلوط کنید، از بشقاب دومی برای پخش کردن آرد سوخاری استفاده کنید. تخم مرغ ها را هم درون کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید. دو طرف فیله های ماهی را به ترتیب اول در آرد، سپس در کاسه حاوی تخم مرغ فرو ببرید و در انتها در بشقابی که آرد سوخاری درون آن پخش شده، بخوابانید تا کاملاً روی ماهی را بپوشاند.
در این هنگام یک تابه که نچسب هم باشد را برداشته و روی اجاق بگذارید، دو قاشق روغن درونش بریزید سپس حرارت آن را تقریباً زیاد کنید. فیله ها را درون تابه بچینید، 3 دقیقه زمان بگیرید و بعد از طی زمان ماهی ها را برگردانید، در اینجا حرارت باید کمی کمتر شود. تا جایی که ماهی مغز پخت شود سرخ کردن ادامه داشته باشد که حدود 5 دقیقه زمان میبرد. حال ماهی تیلاپیای آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و از سالاد برای طعم دار کردنش استفاده کنید. البته اگر دوست دارید هم میتوانید سالاد را در ظرفی دیگر و جدا میل کنید.