1295

طرز تهیه تورتلینی ماهی آزاد دودی با سالاد گرم کلم

مواد لازم:
خمیر پاستا : به مقدار لازم
تخم مرغ : 1 عدد
روغن زیتون : 1/4پیمانه + 1 قاشق غذا خوری
پیاز : 1 عدد
ماهی آزاد : 180 گرم
جعفری : 1/2قاشق غذاخوری
سیر : 2حبه
کلم : 1/4 کلم
فلفل سیاه : 1/2قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای : 1 عدد


برای تهیه ی پاستای تورتلینی کافی است خمیر پاستا ی ساده را به ضخامت 2 میلی متر با وردنه پهن کنید. سپس آنرا به صورت دایره هایی با قطر7 سانتی متر یا شعاع 3/5ببرید.
اگر پاستای آماده ی تورتلینی در دسترس داشتید 500 گرم از آن را در آب جوش بیندازید تا نرم شود .
حالا باید مواد داخل پاستا را تهیه کنید برای این کار یک پیاز قرمز کوچک را خرد کنید و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود بعد، ماهی دودی و جعفری تازه خردشده را به آن اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید.روی خمیر پاستاهای دایره ای شکل با یک قلم مو تخم مرغ بمالید و روی هر دایره 1 قاشق چایخوری از مواد مخصوصی که برای پرکردن پاستاها تهیه کرده اید بریزید. دایره ها را از وسط تا کرده و لبه ها را به یکدیگر بچسبانید تا محکم شوند.سپس با نوک انگشتانتان گوشه ها را کاملاً به یکدیگر بچسبانیدطرز تهیه سالاد گرم کلمابتدا سیر را رنده و فلفل دلمه ای قرمزی را ورقه ورقه کنید. کلم را تکه تکه کنید. سپس فلفل سیاه را آسیاب کنید. 1/4پیمانه روغن زیتون را درون ماهی تابه قرار دهید تا گرم شود. سیر و فلفل دلمه ای را درون روغن بریزید و به هم بزنید تا فلفل دلمه ای نرم شود. کلم و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید تا کلم نرم شود. تورتلینی را روی سالاد کلم بریزید.
تورتلینی از دسته پاستاهایی است که میتوان آن را با مغزهای مختلف پر و اماده کرد.