1273

طرز تهیه توپ شکلاتی با ماکروفر

مواد لازم:
پودر شکر: 200 گرم
پودر کاکائو: 25 گرم
شیر: 125 میلی لیتر
کره: 60 گرم
پودر نسکافه: 1 قاشق غذاخوری
بیسکوییت: 60 گرم
وانیل: نوک قاشق چایخوری
پودر پسته: برای تزئین
پودر بادام: برای تزئین
شکلات تخته ای: برای تزئین
ابتدا کره را در درجه ی تند مایکرویو به مدت 1 تا 2 دقیقه ذوب کنید. در ظرفی خرده های بیسکویت، پودر شکر، نسکافه و کاکائو را بریزید و کره را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس وانیل را در شیر حل کرده و به مخلوط اضافه کنید تا غلیظ شود. آن را در یخچال به مدت نیم ساعت قرار دهید تا سرد شود.
از مخلوط به اندازه گردو جدا کنید و در دست گرد کنید و داخل پودر پسته یا بادام یاشکلات رنده شده (در صورت تمایل در کنجد) غلت دهید. در ظرف سرو بچینید و با چایی نوش جان کنید.
این توپک های مقوی برای تغذیه بچه ها در مدرسه بسیار مفید است.