1255

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

مواد لازم:
برنج : 4پيمانه
سینه مرغ : 1 عدد
بادمجان : 1عدد بزرگ
زرشک : يك قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ : 2عدد
کره : 25گرم
روغن : نصف ليوان
ماست چکیده : نصف ليوان
پودر دارچین : نصف قاشق چايخوري
زعفران دمکرده : نصف فنجان
آب : به مقدار لازم
پیاز : 1عدد
زردچوبه : 1 قاشق چايخوري
ادویه کاری : 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل  : به مقدار لازم


مرحله اول تهيه ته چين مرغ و بادمجان:
ابتدا يك عدد پياز را نگيني خرد كرده در مقداري روغن تفت دهيد سپس زردچوبه و ادويه و نمك را نيز اضافه كرده تفت دهيد سپس يك و نيم ليوان آب اضافه كنيد و سينه مرغ را درون آن بگذاريد و درب ظرف را بگذاريد و شعله را كم كنيد تا آرام بپزد. حدود يك ساعت براي پخت آن كافي است.


مرحله دوم تهيه ته چين مرغ و بادمجان:
بادمجان را پوست گرفته و حلقه اي خرد كنيد و در كمي روغن دوطرف آنها را سرخ كنيد. و كنار بگذاريد.


مرحله سوم تهيه ته چين مرغ و بادمجان:
زرشك را نيز شسته و در مقداري روغن تفت دهيد و كنار بگذاريد.

 

مرحله چهارم تهيه ته چين مرغ و بادمجان:
برنج را بشوييد و با كمي نمك نيم ساعت خيس كنيد. سپس در قابلمه اي تا نيمه آب و مقداري نمك بريزيد و بگذاريد جوش بيايد. سپس برنج را به آن اضافه كنيد و وقتي برنج نيم پز شد آن را آبكش كنيد.


مرحله پنجم تهيه ته چين مرغ و بادمجان:
درون كاسه اي تخم مرغ و زرده ها را با هم خوب بزنيدو به آن دارچين و ماست و نمك را اضافه كنيد . سپس روغن و زعفران و نصف برنج آبكش شده را به آن اضافه كنيد و مخلوط كنيد.


مرحله ششم تهيه ته چين مرغ و بادمجان:
درون قابلمه مورد نظر كره ريخته و روي حرارت بگذاريد تا آب شود بعد برنج زعفراني را اضافه كنيد و روي آن را صاف كنيد و بعد نيمي از برنج سفيد را ريخته و روي آن را صاف كنيد و سپس سينه مرغ خرد شده و زرشك و بادمجان را روي آن بچينيد. دوباره باقي برنج سفيد را بريزيد و روي آن را با پشت قاشق صاف كنيد. سپس روي حرارت ملايم قرار داده و درب آن را با دمكني بگذاريد تا دم بكشد.


مرحله هفتم تهيه ته چين مرغ و بادمجان:
حداقل يك ساعت براي دم كشيدن ته چين لازم است . پس از پخت كامل مي توانيد روي برنج كمي كره يا روغن بريزيد. من فقط ته ديگ برنج را زعفراني كرده ام، شما مي توانيد كل برنج را با تخم مرغ و زعفران مخلوط كنيد.