1209
طرز تهیه ترشی نازخاتون
مواد لازم:
بادمجان: 4عدد
سیر: 3عدد
نعنا: به مقدارلازم
ریحان: به مقدارلازم
گلپر: به مقدارلازم
سرکه: به مقدارلازم
نمک و فلفل: به مقدارلازم
زردچوبه: به مقدارلازم
مرحله اول تهیه ترشی ناز خاتون :
ابتدا بادمجان ها را روی ذغال قرار دهید . تا کبابی شوند . وقتی بادمجان ها سرد شدند پوست بادمجان ها را بکنید و خرد و ریز کنید.
مرحله دوم تهیه ترشی ناز خاتون :
سیر و نعنا را ریز خرد کنید . ریحان را هم ریز خرد کنید و سپس سرکه و نمک و زردچوبه را هم به مواد خرد شده اضافه کنید . حالا بادمجان های خرد شده را هم به مواد قبلی اضافه کنید. گلپر را هم اضافه کنید
بادمجان: 4عدد
سیر: 3عدد
نعنا: به مقدارلازم
ریحان: به مقدارلازم
گلپر: به مقدارلازم
سرکه: به مقدارلازم
نمک و فلفل: به مقدارلازم
زردچوبه: به مقدارلازم
مرحله اول تهیه ترشی ناز خاتون :
ابتدا بادمجان ها را روی ذغال قرار دهید . تا کبابی شوند . وقتی بادمجان ها سرد شدند پوست بادمجان ها را بکنید و خرد و ریز کنید.
مرحله دوم تهیه ترشی ناز خاتون :
سیر و نعنا را ریز خرد کنید . ریحان را هم ریز خرد کنید و سپس سرکه و نمک و زردچوبه را هم به مواد خرد شده اضافه کنید . حالا بادمجان های خرد شده را هم به مواد قبلی اضافه کنید. گلپر را هم اضافه کنید