1208

طرز تهیه ترشی موز

مواد لازم:
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
موز: 1 کیلو
دارچین: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1/5قاشق مرباخوری
سرکه: به میزان لازم
پودر گل سرخ: 1 قاشق مرباخوری
موزها را پوست کنده و به صورت درسته یا حلقه ایی درون ظرف چیده و یک قاشق مرباخوری نمک را لابه لای آن ها می پاشیم. 3-4 ساعت زمان می دهیم تا موز ها کمی نرم شده و ته نشین شوند. سپس مقداری دیگر موز روی آن ها می چینیم تا ظرف پر شود. گلرنگ، دارچین ، زرد چوبه و 1 قاشق چایخوری نمک را با سرکه مخلوط نموده و روی موزها می ریزیم. درب ظرف را بسته و آن را در یخچال قرار می دهیم.