1198
طرز تهیه ترشی لیته
مواد لازم:
فلفل دلمه ای: سبز وقرمز 4 عدد
بادمجان: 3کیلو
فلفل: سبز 100 گرم
هویج: بزرگ 4 عدد
سیر رنده شده: 4 حبه
کلم: پیچ سفید 1 عدد
سرکه: 2 کیلو
مرزه: 200 گرم
نعناع: 200 گرم
ترخون: 200 گرم
گشنیز: 200 گرم
جعفری: 200 گرم
پونه: 200 گرم
زردچوبه: 2 قاشق چای خوری
ابتدا بادمجانها را به خوبی شسته و کلاهک را از آنها جدا کنید دقت کنید پوست بادمجانها نباید کنده شود. بادمجانها را با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب درون قابلمه جوشانده و بعد از اینکه بادمجانها را آبکشی کردید همراه با سیر چرخ کنید. فلفلها، هویج و کلم را شسته و ریز خرد کنید برای این کار بهتر است از مخلوط کن استفاده کنید. سپس مواد داخل مخلوط کن را به بادمجانها و سیر اضافه کنید. نمک، زرد چوبه و سبزیجات شامل: مرزه، ترخون، گیشنیز، نعناع، جعفری و سرکه را به ترشی اضافه کنید و خوب به هم بزنید. در آخر ترشی را برای خوب جا افتادن در یخچال و یا در مکانی خنک به مدت یک هفته نگهداری کنید.
فلفل دلمه ای: سبز وقرمز 4 عدد
بادمجان: 3کیلو
فلفل: سبز 100 گرم
هویج: بزرگ 4 عدد
سیر رنده شده: 4 حبه
کلم: پیچ سفید 1 عدد
سرکه: 2 کیلو
مرزه: 200 گرم
نعناع: 200 گرم
ترخون: 200 گرم
گشنیز: 200 گرم
جعفری: 200 گرم
پونه: 200 گرم
زردچوبه: 2 قاشق چای خوری
ابتدا بادمجانها را به خوبی شسته و کلاهک را از آنها جدا کنید دقت کنید پوست بادمجانها نباید کنده شود. بادمجانها را با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب درون قابلمه جوشانده و بعد از اینکه بادمجانها را آبکشی کردید همراه با سیر چرخ کنید. فلفلها، هویج و کلم را شسته و ریز خرد کنید برای این کار بهتر است از مخلوط کن استفاده کنید. سپس مواد داخل مخلوط کن را به بادمجانها و سیر اضافه کنید. نمک، زرد چوبه و سبزیجات شامل: مرزه، ترخون، گیشنیز، نعناع، جعفری و سرکه را به ترشی اضافه کنید و خوب به هم بزنید. در آخر ترشی را برای خوب جا افتادن در یخچال و یا در مکانی خنک به مدت یک هفته نگهداری کنید.