1193

طرز تهیه ترشی گردو

مواد لازم:
گردو کال: 1 کیلو
سرکه: به مقدار لازم
سبزی ترشی: به مقدار دلخواه
سیر: 6 حبه
ترخون: 100گرم
ادویه ترشی: به مقدار دلخواه

مرحله اول تهیه ترشی گردو:
ابتدا گردو های ریز را بشویید و سپس آن ها را در درون قابلمه ریخته و به مدت 8 دقیقه بجوشانید سپس آن را آبکش نمایید. اگر گردو ها خیلی ریز است نیاز به جوشاندن مجدد نیست، در غیر این صورت بار دیگر آن ها را به مدت 5 دقیقه بجوشانید که تلخی آن تا جای ممکن گرفته شود باید دقت کنید که زیاد هم بجوشانید نرم و له شده و به اصطلاح ترشی لهیده میشود و تازگی و طعم خود را از دست میدهد.

مرحله دوم تهیه ترشی گردو:
بعد از جوشاندن آن را باید داخل آب سرد بریزند و یکی دو روزی نگهداری کنید و چند باری آب آن را عوض کنید و باید بچشید تا جایی که تلخی آن گرفته بشود وقتی تلخی آن گرفته شد اکنون مناسب ترشی انداختن است.
مرحله سوم تهیه ترشی گردو:
بعد یکی دو روز آن را آبکش کنید و باید با سرکه و نمک کمی جوشاند که باید 3 دقیقه بیشتر نشود سپس آن را در شیشه ریخته و کمی ترخون و سیر به آن اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد و آن را در جای خنک و کم نور مثل کمد نگهداری کنید تا بعد 10 روز برسد.
ترشی ما آماده ست. نوش جان