طرز تهیه ترشی فلفل سبز
مواد لازم:
فلفل سبز: 1 کیلو
سیر: 6 حبه
سرکه: به مقدار لازم
سبزی ترشی: به مقدار دلخواه
نمک: 6 قاشق غذاخوری
آب: به مقدار لازم
ترخون: 200 گرم
مرحله ی اول تهیه ترشی فلفل:
آب را روی شعله قرار دهید تا بجوش آید و سپس نمک را داخل آب بریزید و هم بزنید تا نمک کامل داخل آب حل شود فلفل ها را شسته وداخل آب نمک در حال جوش بریزید و سریعا بعد از 1 دقیقه آبکش نمایید. در غیر اینصورت فلفل ها له میشود و ترشی خراب میشود. بعد از آبکش کردن فلفل ها را به مدت 5 ساعت اجازه دهید آبش برود و کامل خشک شوند.
مرحله ی دوم تهیه ترشی فلفل:
سیر راپوست بگیرید و بشویید.سبزی ترخون را نیز پاک کنید و تمیز بشویید و بگذارید خشک شود.
نکته: دقت کنید که تمامی مواد باید کاملا خشک و بدون آب باشند چون حتی اگر ذره ای هم آب بماند و داخل شیشه ترشی باشد به مرور زمان باعث کپک زدن ترشی میشود.
مرحله ی سوم تهیه ترشی فلفل:
داخل یک شیشه ی مناسب برای ترشی تا نصف فلفل ها را بچینید و سپس سیر و ترخون کمی ادویه سبزی ترشی روی آن بریزید و باقی مواد را روی آن قرار دهید همین کار را ادامه بدید تا زمانی که ظرف پر شود. بعد شیشه را با سرکه پرکرده و درب ظرف را محکم ببندید و در جایی خشک و خنک قرار بدهید بعد از ده روز ترشی آماده است.نوش جان