1184
طرز تهیه ترشی عروس
مواد لازم:
سرکه: به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد
فلفل دلمه ای زرد: 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز: 2 عدد
لوبیا سبز: نیم کیلو
سیر: 6 حبه
فلفل سبز تند: 4 عدد
ترخون: 200 گرم
ادویه ترشی: به مقدار دلخواه
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
مرحله ی اول تهیه ترشی عروس:
ابتدا لوبیا سبز ها را خرد کنید و بشویید سپس یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید سپس دو قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه کنید و لوبیای شسته و خرد شده را داخل آب در حال جوش بریزید و برای ۵ دقیقه اجازه بدهید بپزد سپس آبکشش کنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن برود.
مرحله ی دوم تهیه ترشی عروس:
فلفل دلمه ای ها را بشویید و خرد کنید . ترخون را هم پاک کنید بشویید و همه مواد را در آبکش بریزید و اجازه بدهید آب اضافی آن برود.
این نکته بسیار ضروری است که مواد کاملا خشک شوند تا ترشی کپک نزند. حبه های سیر را هم پوست بگیرید و با چاقو دو نیم کنید و آن را درون ظرفی قرار دهید.
مرحله ی سوم تهیه ترشی عروس:
ظرف مناسب برای ترشی پیدا کنید و آن را تمیز بشویید و کاملا خشک کنید. فلفل دلمه ایی و فلفل سبز، لوبیا سبز،سیر، نمک و ادویه ترشی و سرکه را در ظرف ترشی بریزید. سرکه تا لبه ی ظرف پر کنید و قبل از انکه در ظرف را ببندید کاملا هواگیری شود .ترشی را در جای خنک و تاریک قرار بدهید. بعد از دو هفته ترشی آماده مصرف است .نوش جان
سرکه: به مقدار لازم
فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد
فلفل دلمه ای زرد: 2 عدد
فلفل دلمه ای سبز: 2 عدد
لوبیا سبز: نیم کیلو
سیر: 6 حبه
فلفل سبز تند: 4 عدد
ترخون: 200 گرم
ادویه ترشی: به مقدار دلخواه
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
مرحله ی اول تهیه ترشی عروس:
ابتدا لوبیا سبز ها را خرد کنید و بشویید سپس یک قابلمه را پر از آب کنید و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید سپس دو قاشق غذاخوری نمک به آب اضافه کنید و لوبیای شسته و خرد شده را داخل آب در حال جوش بریزید و برای ۵ دقیقه اجازه بدهید بپزد سپس آبکشش کنید و اجازه دهید تا آب اضافی آن برود.
مرحله ی دوم تهیه ترشی عروس:
فلفل دلمه ای ها را بشویید و خرد کنید . ترخون را هم پاک کنید بشویید و همه مواد را در آبکش بریزید و اجازه بدهید آب اضافی آن برود.
این نکته بسیار ضروری است که مواد کاملا خشک شوند تا ترشی کپک نزند. حبه های سیر را هم پوست بگیرید و با چاقو دو نیم کنید و آن را درون ظرفی قرار دهید.
مرحله ی سوم تهیه ترشی عروس:
ظرف مناسب برای ترشی پیدا کنید و آن را تمیز بشویید و کاملا خشک کنید. فلفل دلمه ایی و فلفل سبز، لوبیا سبز،سیر، نمک و ادویه ترشی و سرکه را در ظرف ترشی بریزید. سرکه تا لبه ی ظرف پر کنید و قبل از انکه در ظرف را ببندید کاملا هواگیری شود .ترشی را در جای خنک و تاریک قرار بدهید. بعد از دو هفته ترشی آماده مصرف است .نوش جان