1181

طرز تهیه ترشی سیر

مواد لازم:
سرکه سیب: به مقدار لازم
سیر: 1 کیلو
شیره انگور: به مقدار لازم
رب انار: 4 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
شکر: 2 قاشق غذا خوری
مرحله اول تهیه ترشی سیر:
برای این ترشی بهتر است از سیر های تازه و درسته استفاده کنید، ابتدا آن ها را کاملا پاک کنیید. بوته‌های سیر را درون آبکش بریزید وتمییز بشویید، سپس آن را درون صافی بریزید و 5-6 ساعت صبر کنید تا کاملا خشک شوند.

مرحله دوم تهیه ترشی سیر:
سرکه سیب و شیره انگور را با هم مخلوط کنید.بوته‌های سیر را در قابلمه بریزید و مخلوط سرکه و شیره انگور را روی آن بریزید.قابلمه را روی شعله قرار بدید و سیر را 10 دقیقه در سرکه بجوشانید، ولی مراقب باشید سیر زیاد پخته و له نشود.

مرحله سوم تهیه ترشی سیر:
در انتها شعله را خاموش کنید و رب انار ، نمک و شکر را اضافه کنید و اجازه دهید سیر‌ها خنک شوند و سپس آن‌ها را در شیشه ی خشک و تمیز بریزید. سرکه را روی سیر‌ها بریزید تا کاملا روی آن را بپوشاند. شیشه ترشی را حتما هواگیری کنید تا کپک نزند و در آن را محکم ببندید و به مدت 6۰ روز در محل خنک و تاریکی نگه داری کنید تا ترشی سیر آماده مصرف شود.
نوش جان