1177

طرز تهیه ترشی ذرت

مواد لازم:
ذرت: کنسرو 6 قوطی
گوجه فرنگی: 600 گرم
فلفل دلمه ای: قرمز خرد شده 2 فنجان
خیار: 2 فنجان
پیاز: 2 فنجان
سرکه: 2 فنجان
شکر: 2/1 فنجان
نمک: 2 قاشق غذا خوری
دانه خردل: 2 قاشق چای خوری
دانه کرفس: 2 قاشق چای خوری
ابتدا باید گوجه‌ها را شسته، پوست کنده و آنها را از وجود دانه‌هایشان پاک‌سازی کنید. بعد باید گوشت گوجه‌ها را به قسمت‌های کوچک و ریز قطعه‌قطعه کنید. برای این که پوست گوجه‌ها را بتوانید سریع‌تر و راحت‌تر از گوشت گوجه جدا کنید پیشنهاد می‌کنم به مدت چند دقیقه گوجه‌ها را در آب جوش قرار داده تا نرم شوند. حالا تمام مواد خرد شده را داخل کاسه بزرگی ریخته و ذرت‌های داخل کنسرو را همراه با آب کنسرو به گوجه، پیاز، فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز که قبلاً آن‌ها را خرد کرده‌ایم اضافه کنید.
در اینجا نوبت به اضافه کردن چاشنی‌هایمان به مواد خرد شده داخل کاسه می‌رسد. برای این کار ابتدا سرکه، شکر، نمک، تخم کرفس و دانه خردل را در کاسه‌ای دیگر با هم مخلوط می‌کنیم و خوب به هم می‌زنیم بعد از اینکه خوب مواد با هم مخلوط شد به مواد خرد شده اضافه می‌کنیم. در مرحله بعد باید مخلوط مواد خرد شده را بجوشانید برای این کار آن‌ها را درون ماهیتابه‌ای بزرگ و یا قابلمه ریخته و روی اجاق قرار دهید حرارت شعله را روی درجه متوسط بگذارید و صبر کنید تا به جوش آید وقتی به جوش آمد درجه حرارت اجاق را روی کم قرار دهید. حالا یک ساعت زمان نیاز دارید تا آب اضافی مواد موجود در قابلمه تبخیر شود.
ظروف شیشه‌ای را که می‌خواهید ترشی در آن بریزید از قبل شسته و بخشکانید. قابلمه حاوی مواد ترشی راکه دیگر آب آن‌ها تبخیر شده را از روی اجاق برداشته و اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس آن‌ها را درون شیشه‌ها ریخته درب آن‌ها را محکم بسته و تا زمانی ترشی جا بیفتد شیشه‌ها را درون یخچال بگذارید.
نکته: این مواد می‌تواند 8 شیشه کوچک ترشی به شما بدهد. اگر می‌خواهیدمی‌توانید از ذرت تازه به جای کنسرو ذرت استفاده کنید در این حالت نیاز به 5 ذرت (بلال) دارید.دانه‌های 5 ذرت را جدا کنید و به همراه یک لیوان آببه مواد خرد شده اضافه کنید.این ترشی را می‌توانید همراه با همبرگر، هات‌داگ یا جوجه و یا در کنار هر غذایی میل کنید. این ترشی دارای طعمی فوق العاده است و نسبت به سایر ترشی‌ها دارای طعمی ملایم است؛اما اگر از ترشی‌های تند لذت می‌بریدمی‌توانید شکر را از مواد حذف کنید.