1176

طرز تهیه ترشی خرما و گوجه فرنگی

مواد لازم:
گردو: 0/5فنجان
گوجه فرنگی: 6عدد
خرما: 3 لیوان
خردل: 1/2 قاشق چایخوری
دارچین: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق مربا خوری
ادویه: 1 قاشق چایخوری
سرکه: به میزان لازم

گوجه فرنگی نیم رس را ریز می­نماییم. هسته خرما را خارج کرده و آن را به صورت نگینی خرد می­نماییم. برای تهیه ­ی این ترشی هر نوع خرمایی قابل استفاده است. اما خرماهای خشک به راحتی خرد می­شوند. همچنین رطب­ها نیز برای این منظور قابل استفاده هستند. گردوها را نیز همانند خرماها خرد می­کنیم.
گوجه فرنگی، خرما و گردوی ریز شده را میشود ابتدا به صورت لایه لایه نازک درون شیشه ریخته و سپس با یکدیگر مخلوط نمود. زنجبیل، خردل، دارچین، نمک و ادویه را با مقداری سرکه مخلوط نموده و به مواد دیگر اضافه می­نماییم. نکته: به اندازه­ای سرکه اضافه می­نماییم که روی مواد را بپوشاند.