1176
طرز تهیه ترشی خرما و گوجه فرنگی
مواد لازم:
گردو: 0/5فنجان
گوجه فرنگی: 6عدد
خرما: 3 لیوان
خردل: 1/2 قاشق چایخوری
دارچین: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق مربا خوری
ادویه: 1 قاشق چایخوری
سرکه: به میزان لازم
گوجه فرنگی نیم رس را ریز مینماییم. هسته خرما را خارج کرده و آن را به صورت نگینی خرد مینماییم. برای تهیه ی این ترشی هر نوع خرمایی قابل استفاده است. اما خرماهای خشک به راحتی خرد میشوند. همچنین رطبها نیز برای این منظور قابل استفاده هستند. گردوها را نیز همانند خرماها خرد میکنیم.
گوجه فرنگی، خرما و گردوی ریز شده را میشود ابتدا به صورت لایه لایه نازک درون شیشه ریخته و سپس با یکدیگر مخلوط نمود. زنجبیل، خردل، دارچین، نمک و ادویه را با مقداری سرکه مخلوط نموده و به مواد دیگر اضافه مینماییم. نکته: به اندازهای سرکه اضافه مینماییم که روی مواد را بپوشاند.
گردو: 0/5فنجان
گوجه فرنگی: 6عدد
خرما: 3 لیوان
خردل: 1/2 قاشق چایخوری
دارچین: 1 قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق مربا خوری
ادویه: 1 قاشق چایخوری
سرکه: به میزان لازم
گوجه فرنگی نیم رس را ریز مینماییم. هسته خرما را خارج کرده و آن را به صورت نگینی خرد مینماییم. برای تهیه ی این ترشی هر نوع خرمایی قابل استفاده است. اما خرماهای خشک به راحتی خرد میشوند. همچنین رطبها نیز برای این منظور قابل استفاده هستند. گردوها را نیز همانند خرماها خرد میکنیم.
گوجه فرنگی، خرما و گردوی ریز شده را میشود ابتدا به صورت لایه لایه نازک درون شیشه ریخته و سپس با یکدیگر مخلوط نمود. زنجبیل، خردل، دارچین، نمک و ادویه را با مقداری سرکه مخلوط نموده و به مواد دیگر اضافه مینماییم. نکته: به اندازهای سرکه اضافه مینماییم که روی مواد را بپوشاند.