1168

طرز تهیه ترشی بامیه

مواد لازم:
بامیه: 2 کیلو
فلفل قرمز: 2 عدد
شوید: 2 قاشق غذا خوری
آب: 3فنجان
سرکه قرمز: 3 فنجان
نمک: 3 قاشق غذا خوری
سیر: بزرگ 5 حبه
برای آماده سازی ترشی بامیه ابتدا بامیه‌ها را شسته و ساقه‌های آنها را کوتاه کنید (ساقه‌ها را خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آنها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند). بامیه‌ها را روی یک پارچه تمیز پهن کرده و صبر کنید تا آب آنها خشک شود. سپس همراه سیر، شوید خشک شده و فلفل داخل یک یا چند شیشه تمیز و خشک بریزید.
سرکه، آب و نمک را در یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید. زمانیکه مایع به جوش آمد بصورت داغ داخل شیشه و روی بامیه‌ها بریزید. اجازه دهید شیشه‌ها کاملا خنک شوند سپس درب آنها را محکم بسته و در یخچال قرار دهید تا ترشی جا بیفتد. ترشی بامیه بعد از دو هفته آماده خواهد شد.
نکته: ترشی بامیه طعم بسیار متعادل و ملایمی دارد. اگر ترشی تند دوست دارید فقط سرکه را اضافه نمایید. اگر تمایل به ترد شدن بامیه‌ها ندارید، آنرا ابتدا کمی در آب بجوشانید و پس از سرد شدن از آن استفاده کنید. در انتها اضافه کردن سیر به این ترشی نیز کاملا سلیقه ای است.