1164

طرز تهیه ترشی بادمجان همراه با روغن زیتون

مواد لازم:
بادمجان: 3 عدد
سرکه سیب: 3 فنجان
سیر: 3 حبه درشت
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
نعناع: 2 قاشق غذا خوری
این ترشی نوعی ترشی بادمجان جدید است که بسیار خوشمزه و سالم بوده و خیلی زود و سریع می‌توان آن را آماده کرد. پیشینه ی این ترشی به ترشی‌های بومی و قدیمی ایتالیایی میرسد که با روغن زیتون آماده می‌شوند و از سرکه تنها کمی برای طعم دار کردن آن استفاده میکنند. در نتیجه بهترین پیشنهاد برای افرادی است که به علت بیماری یا ذائقه، تحمل طعم تند و تیز سرکه فراوان در ترشی را ندارند.برای تهیه این ترشی بادمجان بینظیر، ابتدا بادمجان‌ها را به دقت شسته و بعد پوست آن را با چاقو یا پوست کن بکنید. البته گرفتن پوست بادمجان کاملا دلبخواهی است و شما میتوانید اصلا پوست آنها را جدا نکنید اما دقت کنید که کلاهک بادمجانها را کاملاً جدا کنید. بعد بادمجان ها را به صورت مکعبی خرد کنید. آنها را در قابلمه ریخته و سرکه سیب را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت گذاشته و صبر کنید تا به جوش بیاید. به مدت 15 دقیقه به بادمجان‌ها زمان دهید تا در سرکه سیب جوشانیده شوند تا زمانی که کاملاً نرم و پخته شوند، اما مراقب باشید بادمجان‌ها له نشوند و شکل خود را از دست ندهند.


در زمان جوشانیده شدن بادمجان‌ها در سرکه سیب، شما 15 دقیقه وقت دارید تا سیرها را به شکل ریز، خرد کرده و همراه با روغن زیتون در شیشه بریزید. سپس بادمجان‌ها را آبکشی کنید و آن‌ها را به شیشه حاوی سیر و روغن زیتون اضافه کنید. بعد از این که مدتی صبر کردید تا بادمجان‌ها خنک شوند نعناع خرد شده را به مواد درون شیشه اضافه کنید. اگر طعم نعناع را دوست ندارید میتوانید از جعفری خرد شده استفاده کنید. بنا به ذائقه‌تان به میزان لازم نمک و فلفل را به ترشی بیفزایید. درب شیشه را بسته و آن را در یخچال بگذارید. این ترشی ایتالیایی نیازی به جا افتادن ندارد و بلافاصله می‌توان آن را به عنوان چاشنی استفاده کرد. این ترشی بی‌اندازه خوش طعم، خوش مزه و بدون ضرر است و می‌توانید آن را با خیال راحت میل نمایید.