113
طرز تهیه اشکنه گوجه
مواد لازم:
سیب زمینی : 3عدد
رب گوجه : یک قاشق غذاخوری پر
تخم مرغ : 4عدد
ترخون خشک : یک قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک : یک قاشق چایی خوری
نمک،فلفل،زردچوبه : مقدار لازم
روغن : مقدار لازم
پیاز : 1عدد بزرگ
گوجه فرنگی : 5عدد خرد شده
ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم زردچوبه را هم اضافه میکنیم وقتیکه پیازها طلایی شدن تخم مرغ ها را اضافه کرده و هم میزینیم تا تخم مرغ ها هم سرخ شوند.بعد شنبلیله و ترخون را اضافه میکنیم سپس سیب زمینی را پوست گرفته حلقه حلقه کرده و به مواد اضافه میکنیم نمک و فلفل رب گوجه و پر گوجه هم میریزیم.کمی مواد را تفت میدهیم سپس آب اضافه میکنیم تا روی مواد را بپوشاند درب قابلمه را بسته و به مدت نیم ساعت صبر میکنیم که جا بیفتد اگر آب مواد کم شد به آن آب اضافه کنید.غذاحاضراست .
نوش جان