1127

طرز تهیه تاکو ماهی مکزیکی

مواد لازم:
نمک و فلفل : به مقدار لازم
خامه ترش : نصف پیمانه
آب لیمو ترش : 3 قاشق غذاخوری
گشنیز ریز شده : 1 فنجان
نان ترتیلا : 6 عدد
ماهی تیلاپیا : 800 گرم
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
پیاز : 3 عدد
کلم قرمز : نصف پیمانه
فلفل سبز تند : 2 عدد
فیله های ماهی تیلاپیا را در کمی نمک و فلفل قرار داده تا مزه دار شوند. خامه و آبلیمو و نمک و فلفل را دریک ظرف بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس نصف مواد را در ظرفی دیگر بریزید. فلفل سبز را نگینی خرد کرده و نصف آن را به همراه پیاز و کلم قرمز به ظرف اول اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید.گشنیزهای خرد شده را به ظرف دوم اضافه کرده و مخلوط کنید. روغن زیتون را در تابه ای ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. مقداری از فلفل سبز را که کنار گذاشته بودید، داخل تابه ریخته و تفت دهید. فیله ماهی را در دو نوبت سرخ کنید. اگر ماهی را به قطعات متوسط برش داده باشید هر دفعه بیش از 5 تا 6 دقیقه بیشتر طول نمی کشد. نان های ترتیلا را به مدت 20 تا 30 ثانیه در مایکروویو گرم کنید.فیله های سرخ شده را بر روی نان های ترتیلا قرار داده و روی آن ها را با مخلوط کلم خامه ای که درست کرده اید پر کنید. سپس این لقمه های خوشمزه ترتیلا را می توانید با مخلوط گشنیز خامه ای که از قبل تهیه نموده اید سرو و میل کنید و لذت ببرید.