110

طرز تهیه اشکنه عدس

مواد لازم:
عدس : 500گرم
سیر : 2حبه
آرد گندم : نصف لیوان
تخم مرغ : 3عدد
نمک : به مقدار لازم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
آب : 7لیوان
زردچوبه : به مقدار لازم
آب گوشت : 7لیوان


1-نمک و فلفل به عدس اضافه کنید و با آب گوشت بگذارید پخته شود.
2-سپس آن را چرخ کند.
3-پیاز را در روغن سرخ کنید و بعدسیررا هم اضافه کرده و تفت دهید.
4-آرد را در روغن سرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد افزوده و بعد عدس چرخ شده را اضافه کنید.
کم‌کم آب را اضافه کنید.
5-تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و هم بزنید و اشکنه در حال جوشیدن که هست به آن اضافه کنید.
نوش جان