1085

طرز تهیه تارت خردل و گوجه فرنگی فرانسوی

مواد لازم:
آرد : 1 کیلو
شیر : 2 پیمانه
خردل : 5 قاشق
گوجه فرنگی : 5 عدد
نعنا : 2 قاشق غذا خوری
جعفری : 2 قاشق غذا خوری
کره آب شده : 300 گرم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
ابتدا باید خمیر سفتی تهیه کنید که به دست نچسبد که برای این کار باید آرد همراه کره، شیر و کمی نمک مخلوط کنید و ورز دهید. اگر احساس کردید چسبندگی آن از بین نرفته مجدداً کمی آرد اضافه کنید و ورز دهید تا چسنبدگی کامل از بین رود سپس آن را در یک ظرف دردار گذاشته و در آن را ببندید، به مدت 2 ساعت کنار بگذارید یا در واقع بخوابانید.
گوجه­ فرنگی را دارید که آب آن باید گرفته شود که می­توانید از حوله کاغذی استفاده کنید. پس از گذشت دو ساعت از خواباندن خمیر باید آن را بیرون آورده و جایی پهن کنید که آنجا می­تواند تخته آشپزی باشد ولی قبل آن کمی آرد بپاشید سپس خمیر را پهن کنید. خمیر باید ضخامتی در حدود 2 یا 3 میلی­متر داشته باشد. یک قالب گرد هم آماده کنید که خمیر را روی آن پهن کنید. خمیر پای را در قالب جا دهید و اضافات اطراف آن را با کارد ببرید. کف خمیر را هم با چنگال چندبار سوراخ سوراخ کنید.
فر را روی دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید و خمیر را قبل از اینکه در فر بگذارید روی آن را با سس خردل بمالید، بعد از آن مخلوط گوجه ­فرنگی با نعناع و جعفری را روی خردل ریخته سپس تارت آماده را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر بگذارید.