107
طرز تهیه اشکنه آب گوشت
مواد لازم:
عدس : 400گرم
آب گوشت : 8لیوان
تخم مرغ : 1عدد
زرشک : 50گرم
نمک،فلفل،زردچوبه : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
1-عدس را پاک کرده، شسته و با آب گوشت روی اجاق گاز می گذاریم.(سیب زمینی می توانید با عدس روی اجاق گاز بگذارید.)
2-زرشک در روغن تف می دهیم و به آن نمک فلفل و زردچوبه می افزائیم و به عدس اضافه می کنیم.
3-تخم مرغ به عدس اضافه کرده و تند هم می زنیم تا به هم نچسبه و جذب غذا شود.غذاجا که افتاد آماده خوردن می باشد.این غذا برای درمان سرماخوردکی، رفع کمر درد و زیاد شدن حافظه مفید است.
نوش جان