1067

طرز تهیه تابه تورتیلا گیاهی

مواد لازم:
روغن: 1-1/2 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
هویج: 1 عدد
سیر: 2 حبه
کدو: 1 عدد
فلفل دلمه‌ ای زرد: 1 عدد
فلفل سبز تند: 1 عدد
پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
زیره: 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی: 400 گرم
لوبیا: 400 گرم
عسل: 1 قاشق چایخوری
پنیر چدار: 25 گرم
خامه زده شده: 4 قاشق غذاخوری
خامه ترش: 3 قاشق غذاخوری
نان ترتیلا: 2 عدد

مرحله اول تهیه تابه تورتیلا گیاهی
برای سس سبزیجات: در ابتدا شما باید 1-1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، یک پیاز و فلفل دلمه ای زرد و سیر ، هویج را با کدو سبز نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. زیره ، دارچین و پودر تخم گشنیز و کمی نمک و پودر فلفل را هم در ظرفی بریزید. یک فلفل سبز یا قرمز قلمی تند یا شیرین بستگی به سلیقه شما دارد آن را بدون دانه کرده و آن را نگینی خرد کنید.گوجه فرنگی را پوره و یا رنده کنید و شما می توانید از هر لوبیایی که دوست دارید استفاده کنید ولی پایه این غذا لوبیای سیاه و یا لوبیای مخلوط از همه نوع آن را از شب قبل خیس کنید و مرتب آب آن را عوض کنید و تا نفخ آن گرفته شود و بعد با مقداری آب بگذارید تا کاملا پخته شود . یا میتوانید از کنسرو شده آن استفاده کنید ولی اول توی آبکش بریزید و خوب بشوریید تا تمام مواد نگهدارننده از آن پاک شود. همچنین شما برای سس این غذا به پنیر چدار گیاهی در یک کاسه رنده کنید و خامه زده شده و کمی نمک و فلفل و خامه ترش اگر نداشتید کمی آبلیمو توی خامه بریزید و هم بزنید. برای تزیین به نان تورتیلا(در صورت نیاز از تورتیلا بدون گلوتن استفاده کنید) 100 گرم چدار گیاهی رنده شده و یک دسته کوچک گشنیز تازه تقریبا خرد شده و یک فلفل قرمز تازه برش خورده و همینطور1 عدد آووکادو رسیده پوست گرفته و بعد از برداشتن هسته آن را اسلایس کنید و 1/2 از یک پیاز قرمز را اسلایس کنید و آماده کنار بگذارید.

مرحله دوم تهیه تابه تورتیلا گیاهی
در یک ماهیتابه بزرگ ، روغن را بریزید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و پیاز و هویج را به آن اضافه کنید. 5 دقیقه تفت داده تا نرم و سبک و پیازها کمی سرخ شود. سپس باقی سبزیجات شامل سیر ، فلفل زرد و کدو سبز را هم به ماهی تابه اضافه کنید. 2 دقیقه تفت داده تا نرم و سبک شود، سپس ادویه جات را مانند زیره، پودر دارچین، گشنیز آسیاب شده و فلفل دلمه ای را هم اضافه کنید و هم بزنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا تمام مواد با هم خوب ترکیب شود، سپس گوجه فرنگی های پوره یا رنده شده ، لوبیا یا مخلوط لوبیای پخته شده، عسل، نمک و فلفل را هم با آن مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد، در حالی که سس پنیر خود را در یک کاسه جداگانه مخلوط و آمده می کنید.پس با مواد 25 گرم پنیر چدار رنده شده ، خامه زده شده یا غلیظ ، نمک ، فلفل و خامه ترش را هم اضافه و خوب با هم مخلوط کنید. این سس پنیر شماست - یک قوام غلیظ و پهن می شود.

مرحله سوم تهیه تابه تورتیلا گیاهی
برای ادامه پخت سبزیجات را به دو قسمت تقسیم کنید و نیمی از مخلوط سبزیجات پخته شده را توی یک کاسه بریزید و باقی مانده سبزیجات را در تابه پهن کنید. سپس یک نان تورتیلا را روی سس در تابه بگذارید و بعد نیمی از سس پنیر را روی نان تورتیلا بمالید تا کل نان پوشش داده شود. قسمت دوم ترکیبات سبزیجات کنار گذاشته را هم روی نان تورتیلا بریزید و سپس دومین تورتیلا خود را روی ترکیبات سبزیجات پخته شده قرار دهید و با بقیه سس پنیر را روی آن کاملا بپوشانید و بعد 100 گرم پنیر رنده و یا مخلوط شده را هم بپاشید و تابه را به مدت یک دقیقه روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید تا سس شروع به حباب زدن یا جوشیدن کند.
مرحله چهارم تهیه تابه تورتیلا گیاهی
شما می توانید این غذا را روی حرارت کم و مستقیم گاز قرار داده تا پنیر آن ذوب شود و یا ظرف را زیر گریل برای چند دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود و روی آن طلایی شود. بعد از پخت شما میتوانید روی آن را با گشنیز تازه خرد شده، فلفل قرمز خرد شده ، آووکادو اسلایس شده و پیاز قرمز نازک اسلایس شده سرو کنید.شما براحتی میتوانید در ترکیبات این غذا از مواد دلخواه مانند انواع لوبیا های مخلوط و یا ترکیب پنیر های مختلف و همینطور از سبزیجاتی که دوست دارید مانند انواع قارچ ها و یا کلم ها و نخود و ذرت هم بکار ببرید . امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.