106

طرز تهیه اشکنه

مواد لازم:
سیب: 4 عدد متوسط
تخم مرغ: 3 عدد
روغن: به مقدار لازم
پیاز: 1 عدد
شنبلیله: 100گرم
سیب زمینی: 4 عدد متوسط
آرد: 2 قاشق غذا خوری
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک وفلفل: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مرحله اول تهیه آش اشکنه: ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه بریزید و سرخ کنید.زمانی که پیازها کاملا سرخ شدند و طلایی شدند، آرد و شنبلیله را اضافه کنید و کمی تفت دهید. اندکی بعد زردچوبه را نیز به غذا اضافه کنید.
مرحله دوم تهیه آش اشکنه: اکنون سه الی چهار لیوان آب به اشکنه اضافه کنید و صبر کنید تا روی شعله ی زیاد چند جوش بزند.سپس فلفل را نیز به آن اضافه کنید و شعله را روی متوسط بگذارید.
مرحله سوم تهیه آش اشکنه: سیب زمینی ها را پوست بگیرید و نگینی خورد کنیدو آنها را بشویید سپس در قابلمه بریزید.و بگذارید با باقی مواد به خوبی پخته شود وجا بیوفتد.حواستان باشد که آب غذا کم نشود و به اندازه باشد.

مرحله چهارم تهیه آش اشکنه: هنگامی که سیب زمینی و سبزی به خوبی پخته شد ، تخم مرغ‌ها را جداگانه در ظرفی بریزید و کاملا به هم بزنید.اکنون به آرامی تخم مرغ ها را به غذا اضافه کنید و دائما بهم بزنید تا تخم مرغ ها یکجا بسته نشوند.

پس از آنکه غذا دو تا سه جوش زد، غذا حاضر است.