1059

طرز تهیه پیروشکی سریع ، آسان ، بدون مخمر

مواد لازم:
آرد : 2 فنجان
دوغ : 1 فنجان
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
شکر : 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی : 2 فنجان
پنیر موزارلا : 1 فنجان
فلفل سیاه : 1/8 قاشق چایخوری
جعفری : 2 قاشق چایخوری
سیر : 1/4 قاشق چایخوری
جوش شیرین : 1 قاشق غذاخوری

مرحله اول تهیه پیروشکی- سریع ، آسان ، بدون مخمر
در ابتدا باید تمام مواد مربوط به این پیروشکی را آماده و درست اندازه گیری کنید و روی پیشخوان گذاشته تا به دمای محیط برسد. شما به ترکیبات احتیاج دارید مانند آرد همه منظوره ، جوش شیرین ، دوغ( برای دوغ خانگی: در یک کاسه بزرگ 200 میلی لیتر شیر قرار داده و در 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه مخلوط کنید. اجازه دهید 5 دقیقه بماند و در صورت لزوم استفاده کنید) نمک کوشر (در صورت استفاده از نمک سفره کمتر استفاده کنید) ، شکر دانه دار ، برای خمیر احتیاج دارید و همینطور برای توی خمیر شما به سیب زمینی پخته و رنده یا پوره شده را آماده و بعد بگذارید تا سرد شود. و پنیر موزارلا یا چدار را رنده و یا خرد شده و فلفل سیاه آسیاب شده ،جعفری یا شوید خشک شده و یا 1 تا 3 قاشق غذاخوری تازه ریز خرد شده را استفاده کنید. شما میتوانید از پودر سیر یا سیر خشک و یا رنده شده آن را استفاده کنید که اختیاری است.

مرحله دوم تهیه پیروشکی- سریع ، آسان ، بدون مخمر
در شروع کار در یک کاسه آرد ، جوش شیرین و نمک کوشر را با هم مخلوط کنید.دوغ را هم اضافه کنید و به سرعت ترکیب کنید تا همه چیز با هم مخلوط شود ، سپس فقط ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد. به اندازه کافی آرد اضافه کنید تا به خمیر نرمی برسد ، اما زیاد اضافه نکنید وگرنه پیروشکی سفت می شود. بعد از ورز دادن خمیر را به 8 قطعه مساوی تقسیم کرده و بعد یک دستمال روی آن پهن کرده و اجازه دهید خمیر استراحت کند ، در این زمان شما میتوانید ترکیب توی خمیر را آماده کنید. در یک کاسه 1 ½ تا 2 فنجان پوره سیب زمینی آماده شده را با 1 فنجان پنیر موزارلا و یا چدار رنده و یا خرد شده ، ⅛ قاشق چایخوری (کمی) پودر فلفل سیاه ، ¼ قاشق چای خوری سیر خشک ، 1 قاشق غذاخوری جعفری خشک یا چند قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده را خوب با هم ترکیب کنید تا یک دست و صاف شوند.


مرحله سوم تهیه پیروشکی- سریع ، آسان ، بدون مخمر
روی سطح کمی آرد پاشی شده ، گلوله های خمیر را به صورت دیسک های 15 تا 20 سانتیمتری پهن کنید. سپس یک اسکوپ از ترکیب پوره سیب زمینی مخلوط شده در وسط خمیر قرار داده و حالا لبه های خمیر را در اطراف ترکیب پوره جمع کرده و بپیچید و بعد با دست به آرامی کمی فشار داده تا هم هوای توی خمیر خارج شود و هم خمیر پر شده حالت یک بشقاب گرد حدودا 15 سانتیمتری بخود بگیرد و حتما نباید خمیر صاف شود. سپس توی یک ماهی تابه حدود 3 سانتیمتر روغن بریزید و روی حرارت گذاشته تا داغ شود و بعد پیروشکی های خمیری را در روغن قرار دهید و دو طرف آن را گذاشته تا سرخ و طلایی شود.وقتیکه خمیر در روغن قرار میگیرد شروع به پف کردن می کند.

 

مرحله چهارم تهیه پیروشکی- سریع ، آسان ، بدون مخمر
وقتی که پیروشکی ها یکی یکی سرخ و طلایی شد آنها را روی یک دستمال مخصوص روغنگیری قرار داده تا روغن اضافه آن گرفته شود و این پیروشکی های سرخ شده خوشمزه و کرکی بهتر است ظرف یک ساعت پس از تهیه خورده شوند. اما ، اگر بیش از حد غذا خوردید ، اجازه دهید خنک شود ، سپس در کاغذ پوستی بپیچید و در یخچال نگهداری کنید. هنگام آماده شدن برای غذا ، با مایکروویو یا سرخ کن برای چند دقیقه گرم کنید تا داغ شود. شما برای گزینه های شیرین می توانید از ترکیبات زیر استفاده کنید.اینها نیز شگفت انگیز هستند - برای پر کردن سریع و آسان پیروشکی شیرین از ترکیبات توی پای مانند (گیلاس ، زغال اخته ، سیب) استفاده کنید. اما ، اگر احساس می کنید علاقه زیادی دارید ، پیش بروید و شیرینی گیلاس خود را از ابتدا تهیه کنید ، زیرا هیچ چیز بهتر از ترکیبات خانگی نیست. و منظورم این است که اگر چیز دیگری نیست فقط از مقداری نوتلا ترد همراه با چند تکه موز استفاده کنید. شما براحتی از مواد شیرین برای پیروشکی دسری و با ترکیباتی مانند پیتزا و یا تاکو و یا انواع سبزیجات برای پیروشکی غذایی استفاده کنید و از خورد آن لذت ببرید.
یادداشت دوغ به عنوان مایع اتصال دهنده است. اما اگر دوغ ندارید می توانید از مخلوط خامه ترش و شیر (1: 1) استفاده کنید.