1043

طرز تهیه پیراشکی کلم و قارچ خانگی

مواد لازم:
پیاز : ۱ عدد
روغن زیتون : ۳ قاشق غذا خوری
هویج : ۲ عدد
قارچ : ۳۰۰ گرم
اسفناج : ۲۵۰ گرم
کلم سبز : ۱ عدد
سس کچاپ : ۲ قاشق غذا خوری
سس سویا : ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر : ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک : ۱/۲ قاشق چای خوری + به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
خمیر پیراشکی یا نان تورتیلا : ۱۸ عدد
روغن سرخ کردنی : به میزان لازم


مرحله اول تهیه پیراشکی کلم و قارچ خانگی:
ابتدا قبل از درست کردن این غذا باید توضیحی راجبش بهتون بدم. شما میتونید هم از نان ترتیلا استفاده کنید و هم خمیر پیراشکی. این بسته به وقت و میل و ذائقه خودتون داره. من خودم از خمیر پیراشکی استفاده کردم که قبلا طرز تهیه خمیر پیراشکی رو تو دستورهای قبلیم براتون توضیح دادم. پس اول خمیر پیراشکیمونو آماده کرده و میزارم تا استراحت کنه و حجم بگیره. سپس تا خمیرم داره استراحت میکنه میرم سراغ بقیه مواد اولیه ای که داشتم. اول از همه هویج هامو میارم و پوست کنده و میشورم. سپس یه ظرف برمیدارم و با دنده ریز رنده شروع میکنم به رنده کردنش.
سپس بعد از اینکه هویج هامو رنده کردم میزارمش کنار و میریم سراغ قارچ هامون. قارچ ها رو تمیز میشوریم تا هیچ سیاهی روش باقی نمونه و میزاریم تا آبش بره. همین که آب قارچ ها رفت اونها رو به صورت ورقه ای خرد کرده و میزاریم کنار هویج ها. بعد از اینها نوبت پیازمونه. اول پوست پیاز رو میگیریم و بعد از اینکه شستیمش به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و میزاریم کنار. در ادامه کلم سبزمون رو هم میشوریم و بعد از خشک شدن ریز خرد میکنیم و میزاریم بغل بقیه موادهامون.


مرحله دوم تهیه پیراشکی کلم و قارچ خانگی:
حالا تو این مرحله میریم سراغ اسفناج ها. ابتدا اسفناج ها مون رو پاک میکنیم و بعد از پاک کردن میشوریم و میزاریم تا کامل آبش بره. سپس بعد از اینکه آبش رفت اونها رو ریز خرد میکنیم و میزاریم بمونه. حالا یه تابه برمیداریم و میزاریم رو حرارت و روغن زیتونی که داشتیم رو هم میریزیم داخل تابه تا گرم شه. سپس پیازهایی که نگینی خرد کرده بودیم رو میریزیم داخل تابه و شروع میکنیم به تفت دادنش. همین که پیازهامون کمی نرم شد هویج هایی که رنده کرده بودیم رو بهش اضافه میکنیم و مجدد با هم تفت میدیم. سپس بعداز هویج ها، قارچ های ورقه ای شده رو اضافه میکنیم و مثل قبل با هم تفت میدیم.
همین که قارچ ها رو کمی تفت دادیم در آرخ اسفناج های خرد شده رو اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط میکنیم و با هم تفت میدیم. بعد از اینکه کمی تفت دادیم سس کچاپ و سویامون رو اضافه میکنیم و خوب مواد رو مخلوط میکنیم. سپس پودر سیر، نمک و فلفل رو میریزیم و مجدد مواد رو هم میزنیم که همه مواد خوب طعم دار بشن. بعد از اینکه یه ۵ دقیقه ای مواد رو تفت دادیم کلم خرد شده مون رو طی سه مرحله به مواد اضافه میکنیم و بعد از عز بار اضافه کردن کمی تفت میدیم تا نرم شه. و بعد قسمت بعدی رو اضافه میکنیم تا همه کلم ها رو تمام کنیم. فقط نزارید زیاد هم نرم و له شه. سپس تابه رو از رو حرارت برمیداریم میزاریم کنار.

 

مرحله سوم تهیه پیراشکی کلم و قارچ خانگی:
حالا تو این مرحله میریم سراغ خمیرمون. خمیر پیراشکی مون رو میاریم و رو تخته آشپزخانه کمی آرد میرزیم و خمیرمون رو روش کمی ورز میدیم. سپس خمیرمون رو تقسیم میکنیم. در ادامه هر قسمت از خمیر رو به اندازه ای که میخواهیم با وردنه پهن میکنیمش. سپس ۱ قاشق غذا خوری از موادمون بر میداریم و روی خمیرمون میزاریم. فقط یادتون باشه از لبه خمیر باید یه قسمت میشه گفت اندازه ۲ سانتی متر خالی بزاریم که وقتی خمیر رو برگردوندیم مواد داخلش بیرون نریزه. سپس یکمی آب با قلمو میمالیم لبه خمیر و برمیگردونیم و دولبه رو بهم میچسبانیم بعد با دست یا چنگال لبه خمیر رو فرم میدیم.
با این کار هم ظاهر پیراشکی هامون قشنگ میشه و هم اینکه مواد داخلش بیرون نمیریزه موقع سرخ کردن. حالا بعد از اینکه تمام پیراشکی ها رو درست کردیم یه قابلمه بر میداریم و داخلش روغن میریزم و میزاریم رو حرارت تا داغ بشه. سپس پیراشکی ها رو داخل قابلمه میریزیم و خوب سرخ میکنیم. حالا دیگه غذامون آماده شده. اونها رو تو ظرف چینده و با هر نوع سسی که دوست دارین سرو کنید. نوش جان جان.