1031

طرز تهیه پیراشکی پنیر و گوجه فرنگی

مواد لازم:
مخمر: 30 گرم
آب: 2/3پیمانه
آرد: 450 گرم
فیله ماهی: 4 عدد
پنیر موزارلا: 180 گرم
اورگانو: 1 قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
روغن: 2 پیمانه
گوجه فرنگی: 400گرم
برای این پیراشکی بهتر است خمیر آن را خودتان در منزل تهیه نمایید. برای اینکه گوجه فرنگی را به راحتی پوست بگیرید آن‌ها را داخل آب جوش به مدت 2 دقیقه قرار دهید سپس آبکش کنید میبینید که به راحتی پوست گوجه فرنگی ها جدا میشوند آنها را ریز کنید و دانه‌هایشان را جدا کنید. ، پنیر موزارلا را به قطعات کوچک مکعبی تبدیل کنید و با فیله ماهی ریز شده ، گوجه فرنگی و 1 قاشق چایخوری اورگانو (پونه کوهی) در یک ظرف مناسب بریزید و نمک و فلفل را به مقدار کافی به آن اضافه کنید. تمام مواد را به خوبی هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست آید. خمیر آماده شده را بر روی سطحی که با آرد پوشانده شده قرار دهید تا به راحتی جدا شود و به سطح نچسبد بعد با وردنه به ضخامت 5 میلیمتر خمیر را باز کنید. با استفاده از قالب‌های دایره ای مخصوص خمیر را قالب بزنید برای این کار می‌توانید از لیوان نیز استفاده کنید و دایره های 10 سانتیمتری را برش دهید. در وسط هر یک از دایره های برش داده شده کمی از مخلوط آماده شده را بریزید و لبه‌های خمیر را مرطوب کرده و روی مواد را خوب بپوشانید به طوری که مواد به بیرون ریخته نشوند. روغن را در داخل ماهیتابه بر روی حرارت زیاد قرار دهید داغ که شد پیراشکی‌ها را داخل روغن به خوبی سرخ کنید تا پخته شوند به طوری که به رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی در آیند. بعد از پخته شدن از داخل روغن خارج کرده و روغن اضافی آن را بگیرید. پیراشکی خوشمزه و مغذی را داغ نوش جان کنید.