1030

طرز تهیه پیراشکی پنیر پارمیزان

مواد لازم:
آرد سفید: 450 گرم
پنیر پارمسان: 150 گرم
کره: 200گرم
بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
آب گرم: 1/2 پیمانه
روغن سرخ کردنی: 2 پیمانه
آرد، نمک و بکینگ پودر را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید و سپس کره به مواد اضافه کرده و مواد را دوباره مخلوط کنید. آب را به مقدار لازم به مخلوط تهیه شده اضافه کنید تا یک خمیر سفت بدست آورید.
برای آنکه خمیر نچسبد آن را بر روی سطحی قرار دهید که آرد دارد و سپس حدود 5 دقیقه خمیر را به خوبی ورز دهید تا آماده شود. با استفاده وردنه موجود خمیر را به ورقه‌هایی با ضخامت تقریبی 3 میلیمتر در آورید. خمیر را به دو صورت دو قسمت مساوی در نظر بگیرید و در یک قسمت آن تکه‌های پنیر پارمسان را فاصله‌هایی تقریبی 5 سانتی متری قرار داده و روی هر یک از تکه پنیر از کره باقیمانده بگذارید. سپس نیمه خالی خمیر را روی مواد گذاشته و طوری کناره‌های خمیر را تاز بزنید تا مواد داخل آن به بیرون نریزند.
با استفاده از یک وسیله تیز مانند چاقو تکه‌های پنیری را از هم جدا کنید و سپس تکه‌های پنیری آماده را داخل یک ماهیتابه به همراه روغن با حرارت متوسط شروع به پختن کنید. مواد را آنقدر سرخ کنید که همه طرف آن به رنگ قهوه‌ای در آید. بعد از پخته شدن مواد به وسیله کفگیر یا قاشق مواد را بیرون آورید و برای اینکه روغن‌ها به خوبی خارج شود بر روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه گرفته شود. پیراشکی مورد نظر آماده است و برای لذت بردن از آن، آن را داغ داغ میل کنید.