1010

طرز تهیه پیتزای صبحانه خوشمزه

مواد لازم:
آرد: 4 فنجان
آب: 1-1/4 فنجان
روغن: 3 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
شکر: یک قاشق چایخوری
مخمر: 2 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی: یک فنجان
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
پونه: یک قاشق چایخوری
ریحان: کمی
قارچ: 1-1/2 فنجان
گوجه گیلاسی: یک فنجان
بیکن دودی: 6 نوار
پنیر موزارلا: 255 گرم
پنیر چدار: 141 گرم
پیازچه: 2 ساقه
تخم مرغ: 6 عدد

 

مرحله اول تهیه پیتزای صبحانه خوشمزه
صبحانه پیتزا - با این پیتزای عالی صبحانه در هر زمان از روز از پیتزا لذت ببرید!در ابتدا تمام مواد را بدرستی اندازه گیری کنید و کنار قرار داده تا به دمای اتاق برسه و بعد شروع به تهیه خمیر پیتزا کنید. برای خمیر پیتزا: آرد را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و مخمر را به یک طرف و نمک و شکر را به طرف دیگر اضافه کنید. روغن زیتون را اضافه کنید و به تدریج آب ولرم را هم اضافه و با هم مخلوط کنید تا خمیر م کم شکل بگیرد. سپس خمیر را روی یک سطح آرد نخورده حدود 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و نرم شود. خمیر ابتدا باید چسبناک باشد سپس هنگام ورز دادن صاف می شود. بعد خمیر را به شکل گلوله درآورید و در یک کاسه بزرگ که با کمی روغن چرب کردید، قرار دهید. روی آن را با یک سلفون یا حوله آشپزخانه بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا یک ساعت یا 24 ساعت تا حجم خمیر دو برابر شود.


مرحله دوم تهیه پیتزای صبحانه خوشمزه
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت و یا 200 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید. سپس قارچ های اسلایس شده را با کمی کره توی تابه کمی تفت داده تا آب آن تبخیر و نرم و سرخ شود. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.خمیر را کمی ورز داده و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد مانند توپ آن را گرد کنید و سپس روی سطح آرد پاشی شده به شکل دایره ای بزرگ ، به عرض تقریبی 10.5 اینچ ،یا 26.67 سانتیمتر آن را پهن و باز کنید. هر خمیر پیتزا را روی صفحه ای که روی آن با کاغذپوستی کشیده شده قرار دهید.

 

مرحله سوم تهیه پیتزای صبحانه خوشمزه
در این مرحله برای سس گوجه فرنگی در ابتدا مواد آن را آماده کنید ، مانند یک فنجان پوره گوجه فرنگی و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و 2 حبه سیر رنده یا له شده ، یک قاشق چایخوری پونه کوهی خشک، تعداد انگشت شماری برگ ریحان تازه، ریز خرد شده، یک قاشق چایخوری شکر، نمک به میزان لازم نیاز دارید . برای تهیه سس گوجه فرنگی، پاستاتا، سس گوجه فرنگی، سیر، پونه کوهی، ریحان، شکر و مقداری نمک را در یک قابلمه کوچک قرار دهید. حدود 10 دقیقه به آرامی بپزید تا کمی غلیظ شود. می توانید یک روز قبل آن را تهیه کرده و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری کرد.


مرحله چهارم تهیه پیتزای صبحانه خوشمزه
برای روی خمیر پیتزا شما به 1-1/2 فنجان قارچ خرد شده و کره برای سرخ کردن ،1 فنجان گوجه فرنگی گیلاس، به صورت طولی چهار برش بزنید و 6 نوار بیکن، پخته و خرد شده (من از بیکن گیاهی استفاده کردم) و پنیر موزارلا قطعه قطعه شده و پنیر چدار رنده شده با 6 تخم مرغ و 2 ساقه پیازچه، نازک برش خورده را آماده کنید. یک لایه نازک از سس گوجه فرنگی را روی هر دو خمیر پیتزا پخش کنید. روی آن را کمی پنیر چدار رنده شده و پنیر موزارلا برش داده شده و سپس گوجه های گیلاسی ، بعد قارچ سرخ شده و در آخر قطعات بیکن را پراکنده کنید. ظرف پیتزا ها را به مدت 10 دقیقه در فر قرار داده و آن را بپزید تا پنیر ذوب شود ، سپس روی هر پیتزا سه عدد تخم مرغ را با دقت بشکنید ، بعد پیازچه های برش خورده را روی آن بپاشید و به مدت 10 دقیقه در فر برگردانید تا سفیده بپزد اما زرده ها هنوز کمی نرم و عسلی شوند. وقتی که آماده و پخته شد بلافاصله آن را با سس دلخواه خود سرو کنید. شما می توانید از یک روز قبل خمیر پیتزا (و سس گوجه فرنگی) را درست کنید و بگذارید یک شب در یخچال بماند. به این ترتیب صبح شما فقط باید آن را کامل کنید ، روی مواد را پر کنید و بپزید. در صورت تمایل می توانید خمیر را برای مدت یک ساعت در دمای اتاق بگذارید تا حجیم شود و یا حتی می توانید از خمیر پیتزا آماده شده استفاده کنید تا کارتان سریع و آسان شود ، بازهم طعم شگفت انگیزی خواهد داشت!