طرز تهیه پیتزای جگر
مواد لازم:
خمیر پیتزا: 500 گرم
پیاز متوسط: 2 عدد
خامه: 200 گرم
پنیر سفید: 200 گرم
پنیر پیتزا: 150 گرم
آرد گندم: یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 2 عدد
جگر گاو: 200 گرم
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
اول خمیر پیتزا را آماده کرده و بعد مواد روی پیتزا را آماده کنید. این مواد می تواند شامل جگر و پیاز و سیر و قارچ و سبزی های معطر و گوجه فرنگی و پنیر و روغن زیتون و آنچه که شما مایل هستید می باشد. جگر مرغ جایگزین مناسبی برای جگر گوساله یا گاو است
خمیر را دو قسمت کنید و روی سینی فر را چرب کنید و خمیر را داخل آن پهن کنید. یک سطح صاف آرد پاشی شده آنها را باز کنید و به قطر 24 سانتیمتر در بیاورید. دور آنها را کمی به داخل تا کنید تا ضخیم شود. از مخلوط قبلی روی خمیر بریزید ولی 1/5 سانتیمتر دورخمیر را باز بگذارید. روغن زیتون را روی مواد بریزید و در فر به مدت 20 دقیقه آن را بپزید. روی پیتزای خود را طلایی کنید. پیتزای شما آماده است..