توضیحات:
یکی از غذاهای محبوب کرمانشاهی که سرشار از ترکیبات مغذی و معدنی میباشد، خورشت خلال کرمانشاهی نام دارد. این غذای اصیل ایرانی دارای طبع گرمی بوده و به دلیل داشتن خلال بادام و زعفران بهترین انتخاب برای تقویت سیستم ایمنی و حتی پیشگیری از بیماریهای قلبی به شمار میرود. از سوی دیگر خورشت خلال کرمانشاهی به دلیل طعم بینظیر و ظاهر مجلسی خود در بسیاری از مراسمها و دورهمیها به عنوان وعده اصلی تهیه میشود.
برای تهیه این خورشت خوشمزه در ابتدا باید پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و آنها را با کمی روغن تفت دهید. در ادامه نیز ادویه لازم را به آن اضافه میکنید و برای پخت گوشت خورشتی آماده میشوید. خورشت خلال کرمانشاهی با ترکیبات بینظیر خود میتواند یک گزینه عالی برای میان وعده نهار شما باشد؛ چراکه حاوی مواد اولیه متنوع و سرشار از پروتئین است.
در این ویدیو، یکی از برترین مدرسین آشپزی، یعنی نواب ابراهیمی، طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی را با تمام فوت و فنهای آن به شما آموزش میدهد. پس همین حالا میتوانید با تماشای این ویدیو برای پذیرایی از مهمانان خود آماده شوید و به آسانی این غذا را در منزتان با کمترین هزینه تهیه نمایید.!