892
تصویر دوره

کیک های کافه‌ای

در این دوره گلچینی از کیک های کافی شاپی (کافه‌ای) با رسپی هایی که امتحان خود را پس داده‌اند و توانسته‌اند نمرات بالایی را از مخاطبین کسب کنند، به شما آموزش خواهیم داد.
کیک های کافه‌ای به کیک هایی گفته می‌شوند که از خامه برای تهیه آن استفاده نمی‌شود و اغلب در کافی شاپ ها سرو می‌شوند. این کیک‌ها گزینه بسیار جذابی برای عصرانه در منزل محسوب می‌شوند و شما به راحتی و با لوازم در دسترس می‌توانید در منزل آن را برای خانواده خود آماده کنید.

700,000 تومان

300,000 تومان

کیک های کافه‌ای

درباره دوره:

در این دوره گلچینی از کیک های کافی شاپی (کافه‌ای) با رسپی هایی که امتحان خود را پس داده‌اند و توانسته‌اند نمرات بالایی را از مخاطبین کسب کنند، به شما آموزش خواهیم داد.
کیک های کافه‌ای به کیک هایی گفته می‌شوند که از خامه برای تهیه آن استفاده نمی‌شود و اغلب در کافی شاپ ها سرو می‌شوند. این کیک‌ها گزینه بسیار جذابی برای عصرانه در منزل محسوب می‌شوند و شما به راحتی و با لوازم در دسترس می‌توانید در منزل آن را برای خانواده خود آماده کنید.

آنچه را که خواهید آموخت

طرز تهیه کیک هویج


طرز تهیه کیک سیب


طرز تهیه کیک دبل چاکلت


طرز تهیه چیزکیک توت فرنگی


طرز تهیه چیزکیک نوتلا


46 دقیقه
دوره‌ 100٪ آنلاین
ویدئو‌ها به صورت آنلاین در اختیار شما قرار می‌گیرند.
سطح دوره: مقدماتی
برای یادگیری مفاهیم این دوره نیاز به پیش نیاز نخواهید داشت.
5 فصل

درباره استاد

با مدرس این دوره بیشتر آشنا شوید

شیما آقامحسنی

مدرس دوره‌های کیک و شیرینی

دارای مدرک کیک ساز ترساز از سازمان فنی حرفه‌ای
دارای مدرک بین المللی در زمینه انواع کیک از انگلستان
مدیر و موسس کافه ماشا
مدیر کافه رستوران پاتیل
برگزاری دوره های آموزشی غذا، شیرینی، کیک و دسر در آموزشگاه بهرنگ
برگزاری دوره های آموزشی انواع دسر و شرینی‌ها در سرای محلات تهران

تصویر مدرس

سرفصل های دوره

کیک هویج

10 دقیقه

کیک دبل چاکلت

7 دقیقه

کیک سیب

8 دقیقه

چیزکیک توت فرنگی

12 دقیقه

چیزکیک نوتلا

9 دقیقه

دستاوردهای دوره

تصاویر زیر، دستاوردهای حاصل از گذراندن پکیج کیک های کافه‌ای هستند.
دستاوردهای دوره
دستاوردهای دوره
دستاوردهای دوره
دستاوردهای دوره
دستاوردهای دوره

فیلم معرفی دوره

شما می توانید نمونه آموزش این دوره در بخش زیر مشاهده کنید.
جهت مشاهده نمونه ویدئو های آموزشی دوره روی دکمه زیر کلیک کنید

خرید امن و محصول با کیفیت دغدغه هر مشتری در هنگام خرید است. ما ریسک را برای شما به صفر رسانده ایم. اگر تا 5 روز پس از خرید هر کدام از محصولات آموزشی از کیفیت آن راضی نبودید، می توانید فقط با یک تماس آن را مرجوع کنید و وجه خود را پس بگیرید.

سوالات متداول

موارد مهمی که ممکن است دغدغه شما باشد.

خیر نیازی به آموزش قبلی نیست؛ شما در این دوره به صورت کامل از صفر تا صد کیک های کافه‌ای را آموزش خواهید دید.

امروزه تقریبا همه ما در منزل بصورت عصرانه از انواع کیک ها استفاده میکنیم. کیک های کافه‌ای بهترین و راحتترین گزینه برای عصرانه بچه‌ها محسوب می‌شوند و استقبال خوبی از این نوع کیک‌ها می‌شود.

گنبدی شدن کیک به دلیل دمای بیش از اندازه فِر و یا زیاد بودن میزان بکینگ پودر است.

این موضوع دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد از جمله: دمای فِر کمتر از میزان لازم بوده، زمان پخت کیک کافی نبوده، اندازه قالب نسبت به حجم مواد کم بوده، درب فِر زیاد باز و بسته شده.

نظرات

ثبت دیدگاه
آواتار
41***093659

1403-04-28 ساعت 10:16:18

خانم محسنی خیلی راحت آموزش دادن. من برای بچه هام درست کردم خیلی خوششون اومد و خیلی هم ارزون دراومد

کیک های کافه‌ای

700,000 تومان

300,000 تومان