86
آرایشگری زنانه
|مدت زمان مطالعه: 6 دقیقه

معرفی روش های احیای مو آسیب دیده


امروزه داشتن موهای سالم، زیبا و درخشان از مهمترین فاکتورهای سلامتی است؛ به همین دلیل بسیاری از افراد به دنبال راه‌هایی برای ترمیم و افزایش سلامتی موهای خود هستید. برای افزایش شادابی و سلامت موها لازم است تا آن‌ها را از هرگونه آلودگی دور نگه داشت، از شامپوهای مناسب استفاده کرد و در انتخاب مکمل‌ها و ویتامین‌ها دقت نمود. البته در چند سال اخیر روش‌های متنوعی برای افزایش سلامت و ترمیم موهای آسیب‌دیده به وجود آمده است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن سلامت را به موها بازمی‌گردانند. در این مطلب قصد داریم روش های احیای مو را به شما ارائه کنیم.

انواع روش های احیای مو

اگر شما هم جزو افرادی هستید که به سلامت و درخشش موهای خود اهمیت می‌دهید؛ در این قسمت با ما همراه باشید تا شما با انواع روش‌های ترمیم و احیای مو آشنا کنیم.

1. کراتین مو: یکی از قدیمی‌ترین روش‌های ترمیم موهای آسیب‌دیده، کراتین مو است. در این روش موها به صورت صددرصد صاف می‌شوند و قسمت‌های آسیب‌دیده در اثر استفاده بیش از حد از لوازم حرارتی نیز ترمیم می‌گردند. کراتینه مو برای 6 ماه دوام دارد و بعد از انجام آن باید از موها به خوبی مراقبت شود.
2. پروتئین تراپی مو: یکی‌دیگر از روش های احیای مو، پروتئین تراپی مو است. در این روش موها توسط مواد پروتئین تغذیه و تقویت می‌شوند و حالت زبری و دمجی آن‌ها برطرف می‌گردد. پروتئین تراپی روشی است که برای 4 ماه ماندگاری دارد و به صورت‌های طبیعی و شیمیایی انجام می‌شود.
3. پلکس تراپی مو: در این روش از موادی به نام اولاپلکس استفاده می‌شود. این مواد جنبه درمانی دارند و موهای آسیب‌دیده را به سرعت درمان و احیا می‌کنند. پلکس تراپی باید توسط فردی ماهر انجام شود؛ چراکه هرگونه اشتباه و اهمال در این زمینه اثرات بدی بر روی موها دارد. موادی که در این روش مورد استفاده قرار می‌گیرند، تارهای آسیب‌دیده مو را تقویت می‌کنند. همچنین در برخی از مراحل روش پلکس تراپی می‌توان از دستگاه مایکرومیست استفاده کرد که منجر به افزایش اثرگذاری این روش و همینطور افزایش راندمان کار می‌شود.
4. هیدروژن تراپی مو: هیدروژن تراپی از روش‌های دیگر ترمیم موها است که از ریزش موها نیز جلوگیری می‌کند. از آنجایی که وجود هیدروژن برای تغذیه موها ضروری است، با این روش می‌توان ریشه و ساقه موها را هیدروژن تراپی کرد.

احیای مو آسیب دیده

5. ازون تراپی مو: مجاورت موی سر با اکسیژن بسیاری از مشکلات مو را برطرف کرده و در درمان قسمت‌های آسیب‌دیده مو موثر است. بنابراین، ازون تراپی روشی موثر در درمان بسیاری از مشکلات مو همانند شوره سر، موخوره، چربی بیش از اندازه موجود در پوست سر و ریزش مو به حساب می‌آید.
6. آرگان تراپی مو: یکی‌دیگر از روش‌ های احیای مو، آرگان تراپی مو است. در این روش از روغن آرگان برای تقویت موهای آسیب‌دیده استفاده می‌کنند. این روغن فواید بسیاری برای موها دارد و لقب طلای مایع را دریافت کرده است. البته این روش بسیار ساده انجام می‌شود و تنها کافی‌ست تا شخص کف سر، ریشه و ساقه موهای خود را با این روغن به آرامی ماساژ دهد. روغن آرگان موها را به خوبی آبرسانی کرده و وزی و خشکی آن‌ها را از بین می‌برد.
7. مزوتراپی مو: این روش از ریزش موهای سر جلوگیری کرده و آن‌ها را تقویت می‌کند. در روش مزوتراپی، مواد به پوست سر تزریق شده و ریشه‌های مو این مواد را جذب می‌کنند. مزوتراپی یک روش تضمینی برای جلوگیری از ریزش موهای سر نیز محسوب می‌شود.

کراتین و تراپی مو

بسته جامع آموزشی

کراتین و تراپی مو

سخن پایانی
در این مطلب شما را با روش های احیای مو آشنا کردیم. چنانچه به سلامت موهای خود اهمیت می‌دهید، یکی از این روش‌ها را انتخاب کرده و موهای خود را ترمیم کنید. از اینکه تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید، از شما سپاسگزاریم.


تیم نویسندگان نازلیکس

نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس

ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزه‌های پرطرف‌دار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.

تاریخ انتشار: 10-04-1403


0%

108 نفر



دیدگاه کاربران

نظری ثبت نشده است.

ثبت دیدگاه